Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Ponosan na dečke"

Hrvatski izbornik žestoko opleo po IHF-u uoči velikog finala s Francuskom: "To je nevjerojatno"

Hrvatska reprezentacija je u polufinalu u španjolskoj Pontevedri pobijedila Portugal sa 31-28 i danas će se boriti za naslov svjetskog prvaka protiv Francuske.

Davor Dominiković (Photo Goran Stanzl/Vecernji list)

Skidam kapu do poda ovim momcima, kazao je izbornik juniorske rukometne reprezentacije Davor Dominiković nakon što su njegovi odabranici izborili plasman u finale svjetskog prvenstva.

Hrvatska reprezentacija je u polufinalu u španjolskoj Pontevedri pobijedila Portugal sa 31-28 i u nedjelju će se boriti za naslov svjetskog prvaka protiv Francuske.

"Ponosni smo i ja cijeli stožer na njih. Rekli smo im prije utakmice, želimo vidjeti osmijeh na vašim licima, želimo da uživate. Imali ste dugačak put do toga. Kako god ova dva dana završila, vi ste napravili sjajnu stvar. Još ste te dvije utakmica juniori i onda ulazite u svijet odraslih. Premda, realno oni su odrasli ljudi koji su pokazali i 'onu stvar' i glavu kada su neke okolnosti bile protiv nas," kazao je Dominiković.

Hrvatsku sada u finalu očekuje Francuska.

"Vidio sam 16 minuta polufinala protiv Egipta jer su igrali prije nas i 14 minuta protiv Danske. Nevjerojatno je da su IHF i domaćin tako složili kalendar da iz dvorane izađemo noćas oko ponoći i već sutra u rano poslije podne igramo finale. Hvala im što na takav način brinu o zdravlju igrača," poručio je hrvatski izbornik.

Susret za 3. mjesto između Egipta i Portugala igra se u 14 sati, a veliko finale Hrvatska - Francuska u 16:30 sati.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider