Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bravo, kapetane!

2020. je njegova godina: Novo veliko priznanje za Domagoja Duvnjaka

U predvečerje 32. rođendan Duvnjak je dobio još jednu prestižnu nagradu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije i kapetan Kiela Domagoj Duvnjak proglašen je za najboljeg igrača Bundeslige u sezoni 2019./2020.

Nijemci su još prije mjesec dana odlučili kako se Bundesliga, u kojoj je natjecanje bilo prekinuto zbog pandemije koronavirusa, neće nastaviti te je Kiel proglašen prvakom, a sad su dodijeljene i pojedinačne nagrade.

Onu najvrjedniju pokupio je kapetan Kiela i Kauboja, koji je izabran za najboljeg ispred Mortena Olsena iz Hannovera te svojih suigrača iz Kiela Niklasa Landina i Hendrika Pekelera.

U izboru su sudjelovali treneri i menadžeri svih 18 klubova iz Bundeslige, kao i više od 10.000 navijača.

Iz Duvnjakova kluba posebno su istaknuli njegovu svestranost.

"On usmjerava napadačku igru, a ujedno je i stup u obrambenom bloku. Preuzima odgovornost u brojnim kritičnim situacijama, ima izvanredne igračke sposobnosti koje su, uz njegov borbeni stav, igrale odlučujuću ulogu u osiguravanju toga da budemo prvi na ljestvici i onda proglašeni prvacima. Tijekom ove sezone Duvnjak je u najjačoj ligi svijeta postigao 65 golova", stoji na službenoj stranici Kiela.

Duvnjaku je ovo drugi put da je osvojio ovu prestižnu nagradu, najbolji je bio i u sezoni 2012./2013. u dresu Hamburga.

Nema sumnje kako je za Duvnjaka 2020. zasad fenomenalna i na sportskom i na privatnom planu. U siječnju je proglašen za najboljeg igrača Europskog prvenstva na kojemu je Hrvatska osvojila srebro, a nedavno je postao otac kad je njegova supruga Lucija rodila sina.

Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj (Instagram) Rukometaš Domagoj Duvnjak preslatkom fotkom objavio da je postao otac, otkrio je i ime bebe divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider