Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ekskluzivno za Dnevnik

Domagoj Duvnjak ponovo s reprezentacijom: "Naš dolazak na ove pripreme u ovakvom sastavu pokazuje da nam se upalio alarm"

Hrvatski rukometaši okupili su se u Varaždinu na pripremama.

U varaždinskoj gradskoj dvorani hrvatski rukometaši pripremaju se za buduće izazove u sklopu sedmodnevnih mini priprema. S našim kapetanom Domagojem Duvnjakom oko posrtaja na posljednjem Europskom prvenstvu i ambicijama ove momčadi porazgovarao je Milan Stjelja.

Što mislite koji su uzroci slabog rezultata na Euru?

"Bilo je specifično prvenstvo. Dečki dva sata prije utakmice nisu znali u kojem sastavu igrati, ali kako nama, tako i ostalima. Rekao bih da su dečki definitivno dali sve od sebe u tom trenutku“, započeo je Domagoj Duvnjak.

Sve je to došlo godinu dana poslije Egipta?

"To je bio naš veliki kiks, na tom prvenstvu smo završili 16. ako se ne varam i nadam se da ćemo na sljedećem Svjetskom prvenstvu to ispraviti.“

Upalio se alarm

Na čemu temeljite optimizam?

"Na tome što imamo fenomenalnu reprezentaciju. Kao uvijek, na našoj atmosferi koju imamo na i izvan terena. Imamo odlične igrače, došlo je i dosta mladih koji sigurno mogu pomoći. Uvjeren sam, budemo li zdravi i prenesemo li onu atmosferu iz 2020. godine, primjerice, na teren, uvijek možemo daleko.“

Je li dolazak u Varaždin na trening bez utakmica pokazatelj da se alarm upalio?

"Definitivno, sedam dana nemamo nijednu utakmicu, ali smo praktički kompletni. To je pokazatelj koliko ozbiljno shvaćamo reprezentaciju i nadam se da ćemo u budućnosti ponovo razveseliti hrvatski narod“, podvukao je Domagoj Duvnjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider