Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vraća se Duvnjak

VIDEO Dobre vijesti iz Njemačke! Svi bi trebali biti spremni za Island, Perkovac razmišljao o novom igraču

Hrvatska protiv Islanda igra utakmicu 3. kola skupine I Europskog rukometnog prvensta u ponedjeljak, 22. siječnja.

Reporter Marko Šepat za Dnevnik Nove TV javio se iz Kolna s novim informacijama o zdravstvenom stanju nekolicine hrvatskih rukometaša koji su pod upitnikom za sutrašnji dvoboj protiv Islanda na Europskom prvenstvu.

Popravilo se stanje, svi naši igrači imaju blagu temperaturu i u reprezentaciji se nadaju da će svi biti spremni za utakmicu protiv Islanda, a to znači da neće biti novih poziva.

Švedska - Portugal Europski prvaci uvjerljivo slavili u Hamburgu: Za polufinale im treba pobjeda svjetskog prvaka divider

Izbornik Goran Perkovac je otkrio da probleme s temperaturom imaju Srna, Karačića, Mamića i Maraša, a na konferenciji za medije je potvrdio da razmišlja o novim imenima.

Čak je kazao da je s nekima razgovarao, a oni su bili spremni za dolazak u Koln. To bi možda mogli biti Filip Vistorop, srednji vanjski koji igra u Njemačkoj, ili pak Matej Hrstić koji igra u Francuskoj. 

Niels Versteijnen Što je ovo bilo?! Čudesna utakmica na Europskom prvenstvu, jedan igrač sprašio 15 golova! divider

Perkovac je potvrdio da je ozbiljno razmišljao o Hrstiću, bivšem igraču Izviđača i PPD Zagreba, koji je koristan na poziciji lijevog vanjskog i srednjeg vanjskog, ali i u obrani, On se stavio na raspolaganje, nije mu problem prevaliti ni 900 kilometara kako bi pomogao Hrvatskoj, ali za to zasad neće biti potrebe. 

Svi bi trebali biti spremni, pa i kapetan Domagoj Duvnjak.

Što su izbornik i igrači rekli o šansama za plasman u polufinale Eura 2024. pogledajte u prilogu iznad teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider