Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
užas

Djevojka koja je tukla Denisa Tota samo se smijala u policijskoj stanici

Klementina Levkovska ispitana je od strane policije nakon brutalnog premlaćivanja Denisa Tota.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometaš Denis Tot brutalno je ubijen u Skoplju nakon premlaćivanja ispred jednog noćnog kluba.

Tota je udarala i Klementina Levkovska koja je navodno poznavala Tota, a ispitana je u policiji. Njezino čudno ponašanje iznenadilo je istražitelje ovog slučaja.

"Samo se smijala, kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u trgovini, a ne za nasilnu smrt", prepričao je izvor za Jutarnji list koji je dobro upućen u istragu.

Hrvatski rukometaš brutalno je pretučen u Skoplju, liječnici su se borili za njegov život, ali nažalost nisu uspjeli.

gol expired FIFA odredila termine dodatnih kvalifikacija: Ukrajina u prilici za Svjetsko prvenstvo divider

Napadač na 27-godišnjeg Hrvata, Angelo Gorgievski, predao se u utorak poslije ponoći. Trenutno se nalazi u zatvoru Sutka. Istražni zatvor mu je otprije određen.

''Mi smo na temelju snimke rekonstruirali cijeli događaj, a prema izjavama osoba koje su bile tamo, radi se o nekom osobnom odnosu između stradalog i djevojke'', rekao je tamošnji ministar unutarnjih poslova Oliver Spasovski za Jutarnji.

Iako je prvotno zaključeno da je rukometaš RK-a Butela preminuo od srčanog udara, ipak je vještačenje nakon obdukcije Totova tijela potvrdilo nasilnu smrt.

Policija poslala priopćenje

gol expired Nevjerojatno što je Luka Modrić napravio u samo šest dana, mnogima je promaknulo divider

"Ministarstvo unutarnjih poslova izvijestilo je Osnovno javno tužiteljstvo u Skopju da je osoba za kojom se tragalo na temelju istražne naredbe za sudjelovanje u istražnom postupku za krivično djelo ubojstvo po članku 123., stavak 1., u vezi s člankom 22. A. G. lišena slobode.

Osoba se predala organima progona na teritoriju Skopja. Za osumnjičenog je po prijedlogu javnog tužitelja, sudac prethodnog postupka Osnovnog krivičnog suda u Skopju donio rješenje o određivanju mjere pritvora od 30 dana", stoji u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije.

Trenutno se iza rešetaka nalazi sve troje osumnjičenih za ubojstvo hrvatskog rukometaša.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider