Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
KRATKO I JASNO

Dejan Savić: "Hrvatska je zasluženo slavila!"

Srpski izbornik nije tražio izlike, potvrdio je kako je u ovom četvrtfinalu slavila bolja momčad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oproštaj od Svjetskog prvenstva prije polufinala nikako nije nešto što je bilo tko za reprezentaciju Srbije očekivao. No, zlatni olimpijci nisu uspjeli opravdati status favorita protiv danas sjajne Hrvatske.

Tako izabranici Dejana Savića po drugi put za redom nastup na Svjetskom prvenstvu završavaju u ovoj fazi, budući da u Južnoj Koreji 2019. godine nisu uspjeli savladati Španjolsku. Što se tiče Savića, on je u izjavi nakon utakmice vrlo realno sagledao ono što se u bazenu dogodilo.

"Čestitke Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi. Velike oscilacije, sam start je pokazao čitav tijek utakmice, gdje se nismo uspjeli snalaziti s igračem više. Jurili smo rezultat i u nekim trenucima smo imali priključak.Jeftino primljeni golovi s igračem manje. Znali smo da će se utakmica riješiti između igrača više i igrača manje. Nismo u određenim situacijama dobro reagirali i to je bilo to. Čestitke Hrvatima. Idemo dalje", rekao je Savić, koji mora momčad pripremiti za razigravanje.

Neće dugo Srbija čekati novu priliku za dokazivanje, iduće veliko natjecanje je već za dva mjeseca, Europsko prvenstvo u Splitu.

Može li Hrvatska do zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider