Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pojačani nadzor

Cijela hrvatska vaterpolska reprezentacija u samoizolaciji do 24. kolovoza

HVS je u utorak izvijestio kako je reprezentativac Ante Vukičević pozitivan na COVID-19.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sukladno preporukama Stožera civilne zaštite i epidemiološke službe Republike Hrvatske, odlučeno je da samoizolacija igrača reprezentacije uključene u pripreme na Korčuli traje do 24. kolovoza, s obzirom na datum detektiranja pojave prvih simptoma zaraze COVID-19, priopćio je Hrvatski vaterpolski savez.

"To se odnosi isključivo na igrače koji su bili pozvani na pripreme reprezentacije na Korčuli, dok je za stručni stožer i ostali dio delegacije Hrvatskog vaterpolskog saveza procijenjeno da nema potrebe za samoizolacijom zbog toga što se bliski kontakt sa zaraženim igračima nije ostvario unutar zatvorenog prostora. Hrvatski vaterpolski savez u sljedećim će danima nastaviti provoditi pojačani nadzor svih uključenih igrača te pozorno pratiti situaciju kako bi se zaštitili svi igrači, stručni stožer i ostali djelatnici, kao i ljubitelji vaterpola i hrvatskog sporta", objavio je Hrvatski vaterpolski savez.

HVS je u utorak izvijestio kako je reprezentativac Ante Vukičević pozitivan na COVID-19.

Nakon toga Hrvatski vaterpolski savez odgodio je međunarodni HEP Kup (28-30. kolovoza) u Šibeniku, na kojem su uz Barakude trebale nastupiti i reprezentacije Italije i Crne Gore, te utakmicu Hrvatska - Svijet, planiranu za 12. rujna u Zagrebu, kojom se trebao uveličati kraj trenerske karijere Ratka Rudića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider