Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Červar ipak ostaje izbornik: Novi ugovor do OI 2012.

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza na današnjoj je sjednici odlučio produžiti ugovor izborniku hrvatske reprezentacije Lini Červaru do kraja aktualnog olimpijskog ciklusa, dakle do završetka Olimpijskih igara u Londonu 2012.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Imenovali smo tročlano povjerenstvo u sastavu Zoran Gobac, Damir Poljak i moja malenkost te smo dobili smjernice za pregovaranje detaljnih uvjeta. Ugovor će biti potpisan čim se obje strane usuglase oko tih detalja. O financijskim parametrima ne bih govorio, to je stvar odnosa dviju strana, HRS-a i gospodina Červara', rekao je predsjednik HRS-a Sandi Šola. Sadašnji Červarov ugovor traje do 31. srpnja ove godine.

Na sjednici Upravnog odbora HRS-a istaknuo je kako su male šanse da dođe do odigravanja susreta Hrvatska - Svijet povodom proslave 60. godišnjice HRS-a i 80. godišnjice rukometa u Hrvatskoj. No proslave će svakako biti, razmatraju se dva termina održavanja, a protivnik će najvjerojatnije biti reprezentacija svjetskih prvaka Francuske.

UO je potvrdio odigravanje kvalifikacijskih susreta ženske reprezentacije u Čakovcu protiv Makedonije 3. travnja odnosno u Belom Manastiru u krajem svibnja protiv Litve. Također, Hrvatska će biti domaćin ženskom turniru Mediteranske rukometne konfederacije. Turnir za djevojke rođene 1992. i mlađe održat će se u listopadu ili studenom, traju pregovori sa zainteresiranim gradovima domaćinima. (Hina / V.H.)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider