Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
oprašta se gronkowski?

Brady ispao loš gubitnik, Belichick izostavio ključnog igrača obrane!

U jednom od najboljih Super Bowla u povijesti Philadelphia Eaglesi su pobijedili New England Patriotse rezultatom 41:33.

Tom Brady nakon poraza od Eaglesa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jedan od najboljih NFL trener svih vremena Bill Belichick bio je vidljivo razočaran i neraspoložen za razgovor s novinarima, nakon što su njegovi New England Patriotsi poraženi u Super Bowlu od Philadelphije Eaglesa 41:33. Bio je prvi NFL naslov za momčad iz Philadelphije, a novinare je nakon utakmice najviše zanimalo zbog čega nije igrao jedan od najboljih obrambenih igrača New Englanda - Malcolm Butler.

Belichick izostavio junaka Super Bowla 49.

"Na teren smo poslali naše najbolje igrače i pripremili smo najbolju taktiku za koju smo vjerovali da će nam donijeti pobjedu", rekao je Belichick.

"Nismo uspjeli odigrati našu najbolju utakmicu. Mi kao treneri nismo odradili dobar posao, propustili smo jako puno prilika u napadu, nismo igrali dobro u obrani, nismo dobro pucali po golu. To jednostavno nije bilo dovoljno da pobijedimo momčad kao što je Philadelphia. Doug Pederson i njegovi pomoćnici odradili su sjajan posao. Odigrali su savršenu utakmicu u obrani i napadu. Ovaj poraz ide meni na dušu, ali ponosan sam na momčad i način na koji se borila", rekao je Belichick.

Nakon poraza kratko je s novinarima razovarao i izostavljeni Butler.

"Neću ništa reći. Odustali su od mene. Jeb...! Tako je kako je. Očito nisam igrao dovoljno dobro ili im nisam odgovarao za ovu utakmicu. Ne znam. Ali znam da sam mogao promijeniti ovu utakmicu", rekao je Butler, koji je tijekom izvođenja nacionalne himne plakao.

Za one koji ne znaju, Butler je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Super Bowla 49., kada je 20 sekundi prije kraja presjekao dodavanje i spriječio polaganje Seattle Seahawksa koji bi im donio naslov prvaka. Butler je isto tako bio dio momčadi koja je lani osvojila Super Bowl.

Brady ispao loš gubitnik: "Jeb.. Toma Bradyja"

Jedan od najboljih "quarterbackova" svih vremena Tom Brady nije mogao sakriti razočaranje.

"Grozan je osjećaj. No to je sastavni dio igre. Pokušavaš pobijediti, no ponekad izgubiš. Tako to ide", komentirao je Brady.

Osim što nisu imali ponajboljeg igrača u igri u obrani, New England je tijekom susreta ostao i bez jednog od oslonaca u napadu - Brandina Cooksa. On je nakon sudara glavama s Malcomom Jenkinsom napustio teren i nije se vraćao.

"Bilo je frustrirajuće ostati bez njega. No to je nogomet", komentirao je Brady.

Nakon što je završila utakmica Brady je vrlo brzo napustio teren i nije čestitao svom suparniku s druge strane, MVP-ju finala Nicku Folesu. Mnogi su takav njegov potez proglasili jadnim, a Bradyja prozvali lošim gubitnikom.

"Jeb.. Toma Bradyja! Jeb.. Toma Bradyja", orilo se ulicama Philadelphije.

Na kraju utakmice novinare je zanimalo i je li ovo bila posljednja utakmica hvatača Roba Gronkowskog u NFL-u. Jedan od najboljih igrača Patriotsa razmišlja o kraju karijere zbog konstantnih potresa mozga koje zarađuje tijekom utakmica.

"Nisam trenutno spreman za takva pitanja. Sagledat ću sezonu i karijeru u idućih nekoliko tjedana i onda odlučiti. Razgovarat ću sa suigračima i tek tada donijeti odluku", rekao je Gronkowski.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider