Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
dominacija

Čudesna braća Sinković osvojila zlato na Svjetskom kupu u Zagrebu

Damir Martin je nastupio u B finalu samca i tamo je imao najbolje vrijeme 7:07.64 što znači da je ukupno zauzeo sedmo mjesto.

Braća Sinković (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Braća Martin i Valent Sinković su u nedjelju osvojili zlatnu medalju u dvojcu na pariće na Svjetskom veslačkom kupu u Zagrebu, sestre Ivana i Josipa Jurković bile su treće u dvojcu bez kormilara, a braća Patrik i Anton Lončarić zauzeli su četvrto mjesto u muškoj konkurenciji dvojca bez kormilara.

Braća Sinković su pobijedili s vremenom 6:16.74, drugi su bili Španjolci Aleix Garcia Pujolar i Rodrigo Conde Romero (6:20.53), a treći Srbi Aleksandar Bedik i Aleksandar Filipović (6:22.23).

Mateo Kovačić VIDEO Kovačić oduševio navijača: Sjedio je na klupi, okrenuo se i napravio veliku gestu divider

Sestre Jurković bile su treće s vremenom 7:36.73, dok je pobjeda pripala Španjolkama Aini Cid i Esther Briz Zamorano (7:16.49). Treće su bile Čehinje Radka Novotnikova i Pavlina Flamikova (7:17.22). Kako su u utrci sudjelovale samo tri posade, prema novim pravilima medalje dobivaju prve samo dvije.

Braća Lončarić bili su četvrti u dvojcu bez kormilara s vremenom 6:38.81. Zlato je osvojila švicarska posada koju čine Roman Roeoesli i Andrin Gulich (6:30.98), drugi su bili Španjolci Jaime Canalejo Pazos i Javier Garcia Ordonez (6:33.21), dok su treći Danci Frederic Vystavel i Joachim Sutton.

Damir Martin je nastupio u B finalu samca i tamo je imao najbolje vrijeme 7:07.64 što znači da je ukupno zauzeo sedmo mjesto.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider