Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Šteta!

Krčmar odigrao sjajno, ali nije bilo dovoljno za plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva u pikadu

Gary Anderson ipak je bio prevelik zalogaj za Borisa Krčmara.

Boris Krčmar (Foto: Afp)

Najbolji hrvatski igrač pikada Boris Krčmar nažalost nije se uspio plasirati u osminu finala Svjetskog prvenstva u pikadu. Sjajni škot Gary Anderson pred svojim navijačima odigrao je perfektno i pobijedio ga 4:1 u setovima.

Krčmar svejedno može biti ponosan na što je učino jer je plasmanom u 3. kolo SP-a ispisao povijest pikada na ovim prostorima.

Najbolji Hrvat u pikadu odigrao je sjajan meč, ali dvostruki svjetski prvak danas nije praštao. Ipak, nije otvorio meč očekivano uvjerljivo i dao je Krčmaru malu šansu za uzeti prvi set. Pri rezultatu 2:2 u legovima Krčmar je spektakularno izšao sa 161 i uzeo prvi set.

Boris Krčmar Boris Krčmar (Foto: Afp)

Krčmar je nastavio igrati vjerojatno svoj najbolji pikado i u nastavku meča, ali Škot više nije davao popusta. Boris je mogao u drugom setu povesti 2:0 u legovima, ali promašio je dvostruki 20 i Anderson se vratio iz mrtvih te poravnao na 1:1 u setovima.

Treći set je bio spektakl, obojica su bacali prosječno preko sto i nisu davali šansu suparniku da preskoči red bacanja pa je Anderson poveo 2:1 u setovima. U četvrtom je nastavio igrati odlično, kapitalizirao na dvije Krčmarove pogreške i osvojio ga.

Posljednji set uzeo je dobivši tri lega zaredom i to je bio kraj za Krčmara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider