Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vlašić, Kramarić, Matošević:

BOOST revolucija je službeno počela!

Adidas Energy BOOST tenisicu s energetskim kapsulama je američki časopis Runners World US proglasio "najboljim debijem" i "liderom na tržištu po povratu energije"

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Revolucija u trčanju je i službeno počela, što potvrđuju ne samo dojmovi testnog tima kojeg predvodi Blanka Vlašić već i lista čekanja koju je adidas otvorio za Energy BOOST tenisicu s energetskim kapsulama, koja je u hrvatske trgovine stigla u limitiranom izdanju od 500 komada.

Adidasova testiranja na trkačima koji su pretrčali ukupno više od 10.000 kilometara pokazala su da Energy BOOST™ potplat pruža više energije u kretanju prema naprijed, a američki časopis Runners World US potvrdio je performanse BOOST tenisice: "Energy BOOST pokazao se boljim od svih 800 ostalih tenisica koje smo testirali i uistinu je lider na tržištu u pogledu povrata energije"

U Hrvatskoj je tenisicu testirao tim u kojem su bili Blanka Vlašić, trkačica Matea Matošević, najbolji strijelac HNL-a Andrej Kramarić te Doc.dr.sc. Mario Kasović s Kineziološkog fakulteta:

Blanka Vlašić: "Udobne su i lagane, a u isto vrijeme stabilne i čvrste. Daju mi dovoljno energije, a uopće ih ne osjećam na nogama. "

Matea Matošević: "Osjećaj nakon prvog testiranja je bio odličan, tenisica je vrlo lagana, ali i stabilna. U njima zaista osjećam da imam više energije dok trčim."

Andrej Kramarić: "Stvarno sam zadovoljan Boost tenisicom. Prvo što mi je bitno je da je jako udobna, kao da sam ušao u papuče. Prilagođava nozi i daje mi tu dodatnu energiju."

Doc.dr.sc. Mario Kasović: "Testiranje je pokazalo da Energy BOOST tenisica daje bolju horizontalnu komponentu koja je dobra za kvalitetno trčanje, veću vertikalnu silu pri odrazu te bolje amortizira u doskoku, u odnosu na tenisicu koja u potplatu ima standardnu EVA pjenu."

Dojmove adidasovog testnog tima pogledajte i u videu:

Energy BOOST™ tenisica u potplatu sadrži energetske kapsule koje je proizvela tvrtka BASF. Energy BOOST spaja do sada nespojivo u tenisicama za trčanje - iznimnu amortizaciju i stabilnost s jedne strane te udobnost s druge. adidasova tenisica iznimno je napravljena bez šavova, od elastičnog mrežastog Techfit materijala koji se savršeno prilagođava i prijanja stopalu poput čarape.

www.youtube.com/user/adidasrunningtv
www.adidas.com/running
www.facebook.com/adidasRunning
fit2run.com.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider