Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nakon čak 23 godine

Haubica iz Novog Marofa obznanila kraj karijere: Pročitajte oproštajnu poruku legendarnog Laca

Blaženko Lacković rekao je zbogom rukometu i objavio momentalnu tranziciju u trenersku ulogu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometa Blaženko Lacković obznanio je kraj jedne veličanstvene karijere u kojoj je na klupskoj i reprezentativnoj razini osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti. Jedino mu nedostaje zlato u dresu reprezentacije s europskog prvenstva na kojima je dva puta bio srebrni i jednom brončani.

Odluku o odlasku u mirovinu te odmah tranziciji u trenersku ulogu objavio je na svom Instagramu.

Bi li Niko Kovač bio uspješan na klupi Borussije?

Ukupno glasova:

"Nakon duge 23 godine karijere, ponosan mogu zaključiti jedno poglavlje i započeti drugo. Uživao sam u svakom provedenom trenutku na terenu! Naučio da samo trudom, radom i odricanjem mogu biti svakim danom bolji! Posebno sam ponosan na vrijeme provedeno u reprezentaciji, za koju sam uvijek igrao sa srcem!

Najveća hvala mojoj supruzi Nikolini koja je moja najveća podrška i oslonac! Isto tako zahvaljujem svojoj djeci, koja su moja velika motivacija! RK Novi Marof, RK Varteks Varaždin, RK Zagreb, RK Metković, SG Flensburg Handewitt, HSV Hamburg, Vardar Skoplje, THW Kiel i na kraju svom Hamburgu, zahvaljujem što su bili predivni dio mog putovanja.

gol expired Mike Tyson "poražen" u svom povratku u ring: Izazvao je kaos, no nakon neočekivanog kiksa svi mu se smiju divider

Hvala mojim suigračima prijateljima, trenerima, navijačima, fizioterapeutima, doktorima i zaposlenicima klubova. Nimalo tužan, naprotiv, pun samopouzdanja preuzimam novu ulogu pomoćnog trenera u Hamburgu.

Veselim se kao i uvijek novim izazovima", napisao je Blaženko Lacković na svom Instagramu u oproštajnoj poruci.

Lacković je s reprezentacijom osvojio 10 medalja, od čega je devet s velikih natjecanja. Postigao je 571 pogodak u 195 nastupa. Na klupskoj razini osvajao je hrvatsko, njemačko i makedonsko prvenstvo, dok je jednom u karijeri postao i prvakom Europe (HSV 2013. godine).

gol expired Ognjen Vukojević nije kriv: Odbačena kaznena prijava za obiteljsko nasilje divider

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon dugih 23 godina karijere, ponosan mogu zakljuciti jedno poglavlje i zapoceti drugo. Uzivao sam u svakom provedenom trenutku na terenu! Naucio da samo trudom, radom i odricanjem mogu biti svakim danom bolji! Posebno sam ponosan na vrijeme provedeno u reprezentaciji 🇭🇷, za koju sam uvijek igrao sa srcem! Najveca hvala mojoj supruzi Nikolini koja je moja najveca podrska i oslonac! ❤️ Isto tako zahvaljujem mojoj djeci koji su moja velika motivacija! RK Novi Marof, RK Varteks Varazdin, RK Zagreb, RK Metkovic, SG Flensburg Handewitt, HSV Hamburg, Vardar Skoplje, THW Kiel i na kraju svom Hamburgu, zahvaljujem sto su bili predivni dio mog putovanja. Hvala mojim suigracima-prijateljima, trenerima, navijacima, fizioterapeutima, doktorima i zaposlenicima klubova. Nimalo tuzan, naprotiv, pun samopouzdanja preuzimam novu ulogu pomocnog trenera u Hamburgu! @hamburghandball Veselim se kao i uvijek novim izazovima!

A post shared by Blazenko Lackovic (@blazenkolackovic) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider