Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Što će reći Nijemci?

Blanku prijavili glavnom sponzoru zbog peticije: 'Ne osuđujem nikoga, ali...'

Blanka Vlašić je prijavljena svom glavnom sponzoru Adidasu koji promiče toleranciju te je zatraženo da raskine suradnju s njom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Blanku Vlašić je zbog njene podrške građanskoj inicijativi "U ime obitelji" zasad nepoznata osoba prijavila njenim velikim sponzorima, Podravki i Lidlu koji se ističu kao društveno odgovorni te posebice Adidasu.

Taj sportski brend promiče jednakost te ne trpi diskriminaciju na nikakvoj razini pa je u prijavi zatraženo da raskine suradnju s našom visašicom, koja je poruku podrške snimila u Adidasovoj trenirci. Njihov odgovor se čeka, a Blanka je reagirala:

''Ne dijelim ljude prema boji kože, socijalnom statusu, ne osuđuje one različitih sekusalnih orijentacija, vjera...  Ali, za mene osobno je brak zajednica između muškarca i žene. Poštujem svačije mišljenje i  želim vjerovati da svi ljudi mogu živjeti u miru i razumijevanju jedni za druge.''(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider