Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

VIDEO: 'Blanka uoči Šangaja nije mogla preko 1,90'

''Sandra ne da nije imala pravu konkurenciju u Šangaju - nego je tu jaku konkurenciju pomela'', rekla je Ivana Brkljačić…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Blanka Vlašić i Sandra Perković vratile su se s pobjedama s mitinga Dijamantne lige u Šangaju. Blanka je došla nešto ranije...

''Uhvatila sam avion odmah poslije mitinga'', rekla je Blanka, koja će sada imati desetak dana da se dobro odmori uoči sljedećeg nastupa, u Rimu 26. svibnja.

''Iskreno, bojao sam se kako će sve to završiti u Šangaju. Uoči puta bila je tako umorna da na treningu nije mogla preskočiti letvicu na 1,90 metara. Kada je propustila prve dvije visine, dobro da se nisam šokirao. Opet, ako se već odlučila na takav potez, znao sam da je sigurna u sebe'', istaknuo je Joško Vlašić, njezin otac i trener.

>> Šangaj: Blanka pobjedom otvorila Dijamantnu ligu!

>> Šangaj: Perković šampionski otvorila Dijamantnu ligu!

Nakon što nije nastupala gotovo osam mjeseci, Blanka je zadržala ritam pobjeda. Nekome će se činiti da je preskočenih 1,94 metra 'klimav' rezultat.

''Za početak sezone, taj rezultat je jako dobar. Tko zna, da je Blanka imala barem jednu ozbiljniju suparnicu koja bi je gurala, možda bi preskočila i više'', izjavio je Joško Vlašić.

Sandra Perković je pak imala i te kako jaku konkurenciju, bivšu i sadašnju svjetsku prvakinju, a bilo je u Šangaju još medaljašica s europskih i svjetskih prvenstava. No, rezultatski je Sandra pomela konkurenciju.

''Ne opterećujem se drugima, gledam kako ću dobro obaviti miting. S hicima od oko 65 metara moram biti zadovoljna, a da nisam ozlijedila leđa, sigurno bi moj disk na početku sezone još i dalje letio'', zaključila je Sandra Perković.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider