Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pa što je ovo?

Barcelona s nevjerojatnom razlikom prošla u četvrtfinale Lige prvaka

Rukometaši Barce izborili su plasman u četvrtfinale Lige prvaka s dvije uvjerljive pobjede protiv norveškog Elverum Handballa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u prvom susretu u Norveškoj slavila sa 37-25, Barca je u ponedjeljak u uzvratu u svojoj dvorani pobijedila sa 39-19. Katalonci su tako izborili četvrtfinale sa ukupno čak 32 gola razlike.

U uzvratnom susretu španjolski sastav su do pobjede predvodili Mamadou Lamine Soumare sa šest golova, Jure Dolenec s pet, te Dika Mem, Vinicius Langaro Inoue i Ludovic Fabregas sa po četiri gola, dok je hrvatski reprezentativac Luka Cindrić zabio jedan pogodak. Danski vratar Kevin Moller je sakupio 16 obrana.

Norveški sastav predvodili su Mađar Dominik Mathe sa šest, te Norvežanin Tobias Grondahl s pet golova, dok je Emil Imsgaard imao 12 obrana.

U srijedu i četvrtak na rasporedu su i ostale uzvratne utakmice osmine finala, dok će hrvatski prvak PPD Zagreb i Flensburg-Handewitt obje utakmice igrati 7. i 8. travnja u Flens Areni u Flensburgu.

U srijedu se sastaju Aalborg - Porto (29-32), THW Kiel - Pick Szeged (33-28) i Vive Kielce - Nantes (25-24), dok u četvrtak igraju Meškov Brest - Motor Zaporožje (30-32), Veszprem - Vardar Skoplje (41-27) i PSG - Celje Pivovarna Laško (37-24).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider