Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ne želi se predati

Američka zvijezda imala čak 17 operacija u samo godinu dana, ali ne odustaje

Operiran je 18. studenog prošle godine, a do sada je imao čak 17 operacija.

Alex Smith (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Quarterback NFL momčadi Washington Redskins Alex Smith (35) imao je čak 17 operacija nakon grozne ozljede noge i naknadne infekcije.

To je otkrio gostujući na konferenciji Inova Sports Medicine u Fairfaxu.

Smith je u studenom prošle godine pretrpio dvostruki lom desne noge prilikom pada i sudara s protivnicima za vrijeme utakmice protiv Houstona. Quarterback Redskinsa pretrpio je složene i spiralne prijelome fibule i tibije desne noge.

Operiran je 18. studenog prošle godine, a do sada je imao čak 17 operacija. Smith se nada kako će se posve oporaviti i vratiti sportu, međutim dio stručnjaka smatra kako bi nakon toliko operacija njegov cilj trebao biti naučiti kako normalno hodati do kraja života.

Alex Smith (Foto: AFP) Alex Smith (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prošlog mjeseca Smith se pojavio na terenu prije utakmice "Football Night Football" protiv Chicago Bearsa, bez ikakvih štaka.

"Dobro se osjećam. Optimističan sam kao i uvijek dosad. Nastavio sam napredovati, premda oporavak traje dulje nego što sam mislio," priznao je nedavno.

Smith je u redove Washingtona stigao u siječnju 2018. godine iz Kansas Cityja potpisavši petogodišnji ugovor na 111 milijuna dolara, uz garantiranih 70 milijuna dolara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider