Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
dogovor do kraja sezone

PPD Zagreb raskinuo s Ivandijom, vratio se Slavko Goluža

Slavko Goluža novi je privremeni trener PPD Zagreba, nakon što je prvak hrvatske raskinuo ugovor sa Silviom Ivandijom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometni klub PPD Zagreb i trener Silvio Ivandija sporazumno su raskinuli ugovor, a njega će na klupi hrvatskog prvaka zamijeniti Slavko Goluža, objavljeno je u ponedjeljak iz zagrebačkog kluba.

"Uprava rukometnog kluba PPD Zagreba donijela je odluku da će hrvatske prvake s klupe voditi gospodin Slavko Goluža. Suradnja između trenera Goluže i PPD Zagreba dogovorena je do kraja tekuće sezone", stoji na klupskim službenim stranicama.

PPD Zagreb je porazom ju četvrtak od Veszprema završio ovogodišnje natjecanje u EHF Ligi prvaka. Nakon što tjedan dana prije toga minimalno poraženi u zagrebačkoj Areni (22-23), hrvatski rukometni prvaci u uzvratu su izgubili rezultatom 29-19 (15-9).

Ivandija je u listopadu prošle godine na klupi PPD Zagreba zamijenio Veselina Vujovića. Prije toga je bio suradnik Slavka Goluže u reprezentaciji i Line Červara u Zagrebu (finale EHF kupa s Leonom), uspješno je vodio mlade hrvatske muške selekcije pa je s generacijom Kaleb, Slišković, Ivići osvojio naslov europskog prvaka, ali i svjetsko juniorsko srebro te mlađe juniorske selekcije rukometašica.

Trenersku karijeru je razvijao na klupi nekih hrvatskih i stranih klubova Osijeka, Medveščaka, Trsta, Izviđača, Karlovca, Međugorja, Varaždina, katarskog El Jaisha te Trešnjevke (ženski rukometni klub).
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider