Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
POZNAT I DATUM

Poznati borci turnira čiji pobjednik ide na Plazibata: Opaki Tavares, nigerijski dvometaraš, stari znanac i bosanski udarač

Glory Kickboxing objavio je sudionike teškaškog turnira, čiji pobjednik će dobiti priliku suprotstaviti se Antoniju Plazibatu.

Luis Tavares (Foto: Profimedia)

29. travnja Glory Kickboxing održat će vrlo važnu priredbu za najboljeh hrvatskog kickboksača, Antonija Plazibata. Naime, službeno je najavljen turnir četvorice boraca čiji će se pobjednik upravo protiv Plazibata boriti za titulu privremenog prvaka teške kategorije.

Popis boraca vrlo je zanimljiv, a već je poznato i tko će se protiv koga boriti u polufinalu. Finalna borba održat će se iste večeri. Nagrada nije samo spomenuta borba protiv Plazibata nego i mjesto na turniru osmorice koji će se održati pred kraj godine, a čijem će pobjedniku pripasti pola milijuna dolara. Turnir je zamišljen poput legendarnih K-1 Grand Prix turnira.

Poznati su polufinalni parovi

Prvi polufinalni par čime Luis Tavares i Enver Šljivar, dok su drugi par Tariq Osaro i Nordine Mahieddine. 

Luis Tavares (63-8, 21 KO) je najiskusniji borac na ovom popisu, čovjek poznat kao već godinama jedan od najboljih poluteškaša svijeta, s povremenim izletima među teškaše, kao što će biti ovaj. Njemu će se suprotstaviti Enver Šljivar (40-6, 23 KO), bosanski borac sa švicarskom adresom. Njemu će ovaj turnir biti prilika karijere, koja već dugo traje na visokoj razini, no ovako nešto čeka već godinama.

Tariq "Cookie" Osaro je 198 centimetara visoki Nigerijac koji nije bio toliko poznat do dolaska u Glory, gdje se svidio fanovima pa ne treba čuditi njegovom angažmanu na ovaj turnir. Ipak, trebao bi biti autsajder protiv Plazibatovog dobrog poznanika.

Radi se o Nordineu Mahieddineu. Osim što je borac kojeg je Plazibat savladao u Gloryju debiju, Mahieddine je i jedini borac koji je Plazibata u Gloryjevom ringu savladao. Ne sumnjamo kako Antonio ne bi imao ništa protiv da se sretnu i treći put.

Plazibat bi se protiv pobjednika ovog turnira treba boriti tijekom ljeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider