Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prevario suprugu?

Zvijezda Reala u središtu skandala, procurila snimka ludog provoda s nepoznatom djevojkom

Nogometaš Real Madrida Eden Hazard uhvaćen je u ludom provodu tijekom reprezentativne pauze.

Eden Hazard (Foto: YouTube/Screenshot)

Eden Hazard, zvijezda Real Madrida, završila je u središtu pozornosti zbog ludog noćnog provoda. Na internet je tako procurila snimka na kojoj se može vidjeti belgijskog nogometaša kako se zabavlja s nepoznatom djevojkom.

Snimka je nastala tijekom reprezentativne pauze, a pojedini španjolski mediji sumnjaju kako je Hazard iste večeri prevario suprugu s tom djevojkom.

Mnogi pokušavaju otkriti o kome se radi, kontaktirali su novinari Hazarda i njegovu suprugu, ali oni, očekivano, nisu htjeli ništa komentirati.

Kako god, Hazard nije jedini nogometaš koji se opustio tijekom reprezentativne pauze. Ako je vjerovati snimkama koje su procurile u slovenske medije, tamošnji reprezentativac Benjamin Verbič ludo se zabavljao s dvije nepoznate djevojke, a o svemu je progovorila i nogometaševa supruga:

"Sram vas bilo. Zabava u reprezentativnoj pauzi je normalna ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup", poručila je supruga slovenskom nogometašu, koji je uskoro sve demantirao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider