Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakl u nastajanju

Zvezdaši u euforiji zbog ždrijeba, podsjećaju na riječi "Zvezdina Mamića"

Pljušte reakcije na ždrijeb doigravanja Lige prvaka, navijačima s obje strane cure sline na samu pomisao susreta sa starim rivalima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo saznao je kako na posljednjoj prepreci ka Ligi prvaka može na starog rivala iz Jugolige Crvenu zvezdu, a navijački puk s obje strane zahvatila je euforija.

Ovaj regionalni spektakl koji će ujediniti stare rivale prvi put poslije "utakmice koja je započela Domovinski rat" čeka se duže od tri desetljeća, bilo je mogućnosti i ranije, ali sad će se konačno dogoditi.

gol expired Evo što pišu srpski mediji nakon što je Crvena zvezda izvukla Dinamo u Ligi prvaka divider

Hrvatski navijački kuloari brujali su kako je Uefa čak namještala ždrijeb samo kako bi se izbjegla utakmica visokog rizika, ali sad su Čeferin, Infantino i društvo začepili usta teoretičarima zavjere i Zvezda će se vratiti na Maksimir prvi put od nemile prekinute utakmice kojom je simbolično započeo raspad bivše države.

Prođu li Modri Legiju, a Zvezda Šerif Tiraspol, dva najbolja kluba iz bivše države ukrstit će koplja za bonus od oko 15 milijuna eura i konačno odrediti tko je najbolji na Balkanu.

gol expired Dinamo izvukao Crvenu zvezdu u Ligi prvaka! Ako Modri prođu u play-offu idu u Beograd ili Tiraspol divider

Dinamovi navijači po društvenima jedva čekaju taj susret i nadaju se da će situacija s pandemijom dozvoliti posjete stadionu, a suprotna strana tjera svoju priču...

Zvezdini navijači povlače za riječ Zvezdina Mamića, Zvezdana Terzića, čovjeka koji je "najsrpskiji srpski klub" doveo u trenutačno stanje i pretvorio ponovo u apsolutnog vladara srpskog nogometa, koji je prije nekoliko godina izjavio:

"Volio bih da dobijemo Dinamo u ždrijebu kako bismo saznali tko je u regiji bolji. Mislim da je Zvezda izrasla u najbolji klub u regiji i želio bih to i potvrditi na terenu", rekao je Zvezdan Terzić.

U tom smislu Zvezdina Mamića, ono što ga bitno razlikuje od Dinamova izvršnog predsjednika u bijegu jest to što ga ne ganja pravosuđe zbog pljačke kluba.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider