Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Petominutni blic

Zvezda bolja od Dinama u finalu Kupa prijateljstva

Sve je bilo gotovo u uvodnih pet minuta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamovi juniori bili su odlični na Kupu prijateljstva na Zlatiboru, međutim koračić od naslova zaustavili su ih vršnjaci Crvene zvezde pobijedivši ih 2:0 u finalu.

Ove dvije momčadi najviše su pokazale na turniru, finale između ovih suparnika bila je utakmica koju su mnogi s nestrpljenjem iščekivali, međutim Crveno-bijeli su već u uvodnih pet minuta zabili dva komada i potom zadržali Modre na distanci do kraja susreta.

Juniorski prvaci Srbije poveli su iz prvog napada, a strijelac je bio najbolji strijelac Zvezde u Omladinskoj ligi srbije Nikola Knežević.

Modri su se odmah pokušali vratiti, zaprijetili vrataru crveno-bijelih, međutim već iz sljedećeg napada stigla je druga kazna. Mirko Nikolašević zabio je za 2:0 u 5. minuti susreta.

Plavi promašili penal

Dinamo je potom preuzeo inicijativu, zapravo Zvezda im ju je prepustila, međutim lopta danas nije slušala. Čak ni s bijele točke. Stojanović je igrao rukom u kaznenom prostoru, odgovornost je preuzeo Bartol Barišić, međutim srpski golman obranio mu je udarac s bijele točke, a zatim i priliku nastalu po odbijenoj lopti.

Juniori hrvatskog seniorskog prvaka igrali su visoki pritisak do kraja utakmice, međutim ZVezdin golman sačuvao je svoju mrežu netaknutom.

Plavi su na kraju morali stisnuti ruku danas boljem suparniku, a mala utjeha bila im je nagrada za najboljeg igrača turnira koju je podigao Tomislav Duvnjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider