Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ONI SE NE ŠALE

Klub slavonskog ekscentrika pobjedom se odvojio na vrhu 1. nogometne lige

Zrinski je u posljednjem susretu 12. kola 1. nogometne lige savladao u gostima Jarun te se sam odvojio na vrhu.

Igor Budiša (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Kompletirano je 12. kolo 1. nogometne lige, odnosno hrvatskog drugoligaškog natjecanja, pobjedom Zrinskog na gostovanju kod Jaruna, rezultatom 0:1.

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je prvi strijelac lige, Dominik Dogan, u 17. minuti susreta. Zrinski je nakon toga uspješno zadržao prednost te se tako odvojio sam na vrhu ljestvice, budući da je Šibenik u subotu remizirao na gostovanju u Vukovaru.

Komak najavio prvu ligu i napad na njen vrh

Momčad ekscentričnog i osebujnog vlasnika Ivana Komaka, koja od ove sezone nastupa na osječkom Gradskom vrtu, očito je ozbiljno shvatila najave svog vlasnika, koji ima namjeru već iduće sezone igrati u Supersport hrvatskoj nogometnoj ligi.

Ivan Komak "Slavonski Mamić" lani je smijenio trenera i sam uveo klub u drugi rang, a sad najavljuje: "Kad uđem u HNL, preselit ću klub u Zagreb" divider

Njih uspješno vodi trener Igor Budiša, koji je tijekom prošlosezonskih trećeligaških kvalifikacija preuzeo momčad od Antuna Labaka 

Zrinski će u idućem kolu upravo na Gradskom vrtu dočekati Vukovar, u derbiju vrha ljestvice. Vukovarski su ovog tjedna promijenili trenera, kad je Miroslava Bojka zamijenio Ivan Božić, dosadašnji sportski direktor momčadi.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider