Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Dnevnik Nove TV

Zekićev Slaven Belupo je hit-momčad HNL-a: "Malo mi je neugodno o tome pričati"

Samo Dinamo i Slaven Belupo imaju dvoznamenkasti broj bodova u HNL-u.

Nogometaši Slaven Belupa sjajno su otvorili novo izdanje SuperSport HNL-a. Pod vodstvom Zorana Zekića drugoplasirana su momčad i jedina momčad, uz Dinamo, koja ima dvoznamenkasti broj bodova.

Osječki strateg radi sjajan posao s koprivničkom momčadi koja je prema tržišnoj vrijednosti, posljednja momčad hrvatske nogometne lige. Unatoč tome, Zekićeva momčad je upisala čak četiri pobjede, dva remija i jedan poraz, i to od Dinama

Žaloste ga događanja u Osijeku

"Tek je sedmo kolo, ja sam svjestan toga, ali sam isto svjestan toga da je bolje imati 14 bodova nakon sedam kola, nego pet bodova. Naravno da moramo biti oprezni, znamo što nas čeka", rekao je osječki trener u razgovoru za Dnevnik Nove TV pa dodao kako prima brojne pohvale. 

"Ima puno pohvala, naravno, ali ima i dosta oprečnih mišljenja. Mislim da dobro primam kritike. Učim svaki dan sa svojim dečkima, ali i oni sa mnom", kazao je.

gol expired VIDEO Nikola Vlašić postigao pogodak za Torino drugu utakmicu za redom divider

No s tugom je pratio sva događanja u Osijeku koji se početkom ovog tjedna oprostio od svog trenera i sportskog direktora Nenada Bjelice:

"Mislim da Osijek ide u dobrom smjeru. Rezultat nekad pati, ali to se događa u svim europskim klubovima. Samo se to rješava na mirniji i pametniji način".

Slaven čeka teško gostovanje na Poljudu

Spominjao se Zekić kao jedan od kandidata za trenera Osijeka, ali i Dinama:

"Meni je malo neugodno o tome pričati. Kad god se dogodi neka turbulencija u nekom klubu, spominje se moje ime. Ne bih volio da se nabacuju s mojim imenom", kratko je kazao Zekić kojeg za vikend očekuje teško gostovanje na Poljudu kod Hajduka:

gol expired Senzacija za posljednji dan prijelaznog roka: Lokomotiva prodala igrača u Bundesligu! divider

"Teško je igrati na Poljudu. Imaju nevjerojatnu individualnu kvalitetu, nevjerojatnu podršku s tribina, ali ja se nadam da će to izazvati pozitivnu reakciju kod mojih igrača. Nadam se da se nećemo uplašiti, da ćemo odigrati konkurentan nogomet", zaključio je Zekić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider