Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Nogomet
Hrvat mijenja Hrvata

Zekić brzo pronašao novi posao: Bivši trener Osijeka vratio se na staru adresu

Donedavni trener Osijeka Zoran Zekić vratio se na klupu Šerifa iz Tiraspola.

Zoran Zekić (Photo: Davor Javorovic/PIXSELL)

Zoran Zekić brzo je pronašao novi posao. Donedavni trener Osijeka preuzeo je klupu Šerifa iz Tiraspola, kluba kojeg je trenirao u sezoni 2014./2015.

Zekić je na klupi Šerifa zamijenio Gorana Sablića, bivšeg hrvatskog reprezentativca koji je podnio ostavku.

Nakon sedam odigranih kola Šerif je prvi na ljestvici moldavskog prvenstva, no pretrpio je već dva poraza i ima samo bod više od Sfintula i Milsamija, što je očigledno nedovoljno dobar rezultat za čelnike daleko najboljeg moldavskog kluba, koji je osvojio posljednja četiri prvenstva, a ima ukupno 17 naslova prvaka te je četiri puta sudjelovao u grupnoj fazi  Europske lige.

U prvom mandatu Zekić je sa Šerifom osvojio moldavski Kup, a prvenstvu je bio treći. Nakon toga preuzeo je Osijek i njegovoj klupi zadržao se tri i pol godine. Zekić je u Gradskom vrtu ostavio dubok trag. Najviše će se pamtiti pobjede u kvalifikacijama za Europsku ligu, kada je Osijek pod njegovim vodstvom izbacio nizozemskog velikana PSV.

No Osijek je jesenas i početkom proljeća zaronio u krizu, pa je Zekić nakon remija s Goricom u Gradskom vrtu (2:2) krajem ožujka bio prinuđen podnijeti ostavku. Novi posao nije dugo čekao, tek mjesec dana.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider