Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čak peti mandat

Hajduk odabrao novog trenera? Vulić prvi kandidat za nasljednika Željka Kopića

Bivši igrač i trener Hajduka isplivao je kao vjerojatni nasljednik Željka Kopića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zoran Vulić je najveći favorit za preuzimanje klupe Hajduka.

Bivši igrač i trener splitskog kluba je najbliže klupi bijelih, piše Dalmatinski portal, ali još se čeka službena potvrda kluba. Njegov pomoćnik trebao bi biti bivši igrač Hajduka Mario Carević, a u stožeru bi bio i Nenad Pralija.

Ranije se u vezu s Hajdukom dovodio Igor Tudor, ali pregovori su navodno propali kada je predsjednik Jasmin Huljaj odlučio podržati Željka Kopića.

Kopić je samo dan kasnije ipak napustio klupu, a među kandidatima za njegova nasljednika figurirala su imena poput Tudora, Edoarda Reje, pa čak i Svena-Görana Erikssona.

Ipak, kao najizgledniji kandidat isplivao je Vulić, kojem bi ovo bio čak peti mandat na klupi Hajduka. Dosadašnja četiri odradio je od 1998. do 2007. godine. Najduže se zadržao dvije godine, od 2002. do 2004. godine.

Osim Hajduka, trenirao je nekoliko hrvatskih i inozemnih klubova. Posljednji angažman imao je prošle sezone u grčkom prvoligašu Apollon Smyrnisu. Vulić je klub preuzeo u rujnu, a otkaz je dobio u prosincu 2017. nakon što grčkog fenjeraša nije uspio podići iz zone ispadanja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider