Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ako treba i poginuti"

Vulić se ne boji Dinama: Evo tko mu je među tri najveća talenta u Europi

Trener Hajduka Zoran Vulić najavio je sutrašnji derbi s Dinamom koji se igra na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Hajduka Zoran Vulić izjavio je kako će njegova momčad u subotnji derbi protiv Dinama na Poljudu ući motivirano i ići na pobjedu, jer su Hajduku važna tri boda iz te utakmice za nastavak sezone.

"Ja sam trener koji vjeruje u svoje igrače i koji će uvijek ići na pobjedu bez obzira gdje igramo. Spremni smo i učinit ćemo sve da tu utakmicu privedemo kraju onako kako mi želimo jer su nam tri boda neophodna i vrlo važna za nastavak sezone," rekao je u petak Vulić na konferenciji za novinare.

On je kazao kako Hajduk još nije u optimalnoj formi:

"Ne smijemo dopustiti da odemo u bilo kakve konfliktne situacije s protivnikom, ali ću tražiti od igrača agresivnost u igri".

Na upit može li pozitivna energija nakon tri uzastopne pobjede biti pretočena i u sutrašnju utakmicu protiv Dinama na Poljudu, Vulić je odgovorio

"Imamo pozitivan niz i učinit ćemo sve, ako treba i poginuti, da taj niz nastavimo".

Vulić je napomenuo kako Dinamo ima 25 kvalitetnih igrača te da ima opasne igrače u sredini Olma i Gojaka, na bokovima Hajrovića i Oršića, te Gavranovića u napadu. Za Olma je rekao da je među tri najveća talenta u Europi.

"Ne trebamo od Dinama praviti bauka, apsolutno ga respektiramo, ali niti malo se ne bojimo. Igramo na Poljudu i neću nikomu dopustiti da bude gazda u ovoj utakmici," kazao je Vulić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider