Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"morali smo bolje završavati kontre"

Mamić zadovoljan rezultatom, poziva na oprez uoči uzvrata: "Moramo biti barem jednako dobri"

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan pobjedom Dinama u Rusiji, ali i vrlo oprezam uoči uzvrata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je slavio na teškom gostovanju kod Krasnodara u sklopu prve utakmice šesnaestine finala Europske lige. Modri su slavili s 3:2 što je trenera Zorana Mamića učinilo vrlo zadovoljnim. 

"Čestitke momčadi. Moglo je biti i puno više. Mi smo ih dobro zatvarali, dobro smo izlazili nakon osvojenih lopti. Imali smo kontri koje su mogle i morale bolje završavati. Riječ je o odličnoj momčadi tako da moramo biti barem jednako dobri u uzvratu da bi prošli", naglasio je Zoran Mamić nakon pobjede. 

Hoće li Dinamo u Zagrebu dovršiti posao protiv Krasnodara?

Ukupno glasova:

Trener Dinama pokušao je objasniti i zašto je došlo do pada u igri u drugoj polovici prvog poluvremena. 

gol expired Velika pobjeda Dinama u Rusiji: Modri u ludoj utakmici srušili Krasnodar! divider

"Mijenjaju dosta pozicije, pa je teško to pratiti i pokriti. Uz malo bolju komunikaciju počeli smo to jako dobro zatvarati. Potrošili smo se dosta u prvom dijelu prvog poluvremena, no kada smo napravili izmjene u nastavku sve je to izgledalo puno bolje. Na ovom nivou ekipe su dobre, igrači su dobri i nije teško ne primiti pogodak", objasnio je strateg Modrih i pohvalio svog đokera s klupe Atiemwena. 

"Atiemwen od početka priprema jako dobro radi, govor tijela je odličan. Ovo mu je nagrada za veliki trud koji pokazuje."

Već za tjedan dana je uzvrat u Zagrebu. 

"Neće Krasnodar puno mijenjati. Mi se ne smijemo braniti u uzvratu, jer mi nismo takva ekipa. Moramo igrati čvrsto i odgovorno, moramo zabiti pogodak".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider