Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ne znam kad se to dogodilo"

Trener Dinama jako razočaran nakon povijesnog poraza od Šibenika: "Ne kažem da netko tankira, ali..."

Trener Dinama Zoran Mamić bio je vrlo razočaran nakon drugog poraza Modrih na Maksimiru u posljednje tri utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon domaćeg poraza od Šibenika, prvog u povijesti HNL-a, trener Dinama Zoran Mamić bio je vrlo razočaran. Šibenik je slavio s 2:1, a Osijek je u kombinaciji sa svojom minimalnom pobjedom protiv Istre dostigao Modre i izjednačio se s njima na vrhu.

"Čestitam Šibeniku, igrali su jako dobro. Zabili su dva gola i zasluženo pobijedili. Nismo bili onakvi kakvi smo trebali biti u ovakvoj utakmici. Ponavlja nam se ista stvar, bez obzira što smo to naglašavali po tko zna koji put, naš loš ulazak u utakmicu. Opet smo došli u nzaostatak tog jednog gola, pa morali stizati. Prvo poluvrijeme jednim dijelom utakmice smo stvarali dobre prilike oko šesnaesterca i u šesnaestercu Šibenika, no nismo iskoristili prilike. Drugo poluvrijeme bilo je rastrgano i izmjene nisu puno toga donijele", kazao je razočarani trener Dinama Mamić i pokušao odgonetnuti zbog čega dolazi do takvih padova u igri.

"Moramo izvući pouke. Nema labavo protiv nijednog protivnika. Ne mislim da je netko išao namjerno tankirati, ali malo umora, malo dekoncentracije, malo ritma ovakvih utakmica i dođe do poraza koji nije bio planiran. Dinamo je na domaćem terenu u zadnje tri utakmice izgubio dvije! Ne znam kad se to zadnji put dogodilo", rekao je trener Modrih.

Podsjetimo, prije Šibenika na Maksimiru je slavila i Rijeka, u prvoj utakmici proljetnog dijela sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider