Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Tko će tamo?

Hrvatska između dvije provjere: Dalić priznao da ipak ima jednu dilemu, evo o kojoj poziciji se radi

Reprezentativci koji nisu nastupili i oni koji su ušli s klupe protiv Slovenije ove nedjelje su trenirali na terenu. Prvotimci su odradili trening u teretani.

Nije izbornik Zlatko Dalić nezadovoljan utakmicom protiv Slovenije, ali svejedno žali za primljenim golom i načinom na koji smo ostali bez pobjede.

"Mi ćemo to sutra baš dobro analizirati, pokazati na snimci, gdje smo pogriješili, i to popraviti. Dobro da se to desilo sada nego kasnije, ali me malo to razočaralo, rastužilo, jer nismo zaslužili da bude 1:1", izjavio je Dalić.

Prvih 20 minuta u novom sustavu 3-5-2 Hrvatska kao da se tražila.

"Ali smo nakon toga koliko toliko skužili. Rekao sam jučer, i danas sam pod tim dojmom: na treningu je to izgledalo puno bolje, opuštenije, mirnije, kvalitetnije. Malo su bili pod grčom neki igrači, ali sve u svemu dobro."

Igrači koji nisu nastupili te oni koji su ušli s klupe danas su trenirali na terenu, prvotimci protiv Slovenije imali su pak trening u teretani. Dalić za dvoboj s Bugarskom u utorak najavljuje praktički potpuno novi sastav.

Dalić: Da vam ja to kažem, vi bi dva dana radili dramu

"Da dobijemo odgovore na neka pitanja. I to je šansa sada, i poslije nema šansi, poslije je Liga nacija, nema šansi, potpitanja. Zato ćemo dati šansu. Ja sam jučer dečkima rekao, na vama je sve, nitko neće biti zakinut, ono što vi pokažete, što odigrate, to će biti vaš rezultat i hoćete li biti tu ili nećete biti tu."

Na golu će, rekao je Dalić, biti Ivušić. U sustavu 3-5-2 tri stopera bit će Ćaleta Car, Vida i Škorić, desno najvjerojatnije Juranović, lijevo Barišić, vezni red činit će Pašalić, Moro i Majer, a napad predvoditi Vlašić i Livaja.

"Samo taj desni bok možda imamo malu dilemu, razgovaramo, ali da vam ja sad to kažem, vi bi dva dana radili dramu tko će igrati desnog beka... Vidjet ćemo."

Otkrio je izbornik i zašto u sastavu kojeg je najavio nema Borne Sose.

"On me zaista iznenadio, jer došao je tu s ozljedom, nije ni govorio o ozljedi, želi biti tu,pokušavao je, mučio se, ali nećemo ga forsirati..."

Sraz Hrvatska - Bugarska na rasporedu je u utorak u 16 sati uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Sažetak: Hrvatska - Slovenija 1:1

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider