Prije samo koji dan pisali smo o nježnijoj i osjećajnijoj strani Zlatana Ibrahimovića, koji je uoči izlaska na travnjak i utakmice LA Galaxyja ostvario san jednom mladiću. Dječak "maskota", koji je izlazio na travnjak s Ibrahimovićem, je priznao Šveđaninu da je nervozan, a Ibra mu je na to ponudio ohrabrujuće riječi.

Video je postao viralan i mnogi su se "rastopili". No već u nedjelju Ibra je pokazao i svoju ružniju stranu. U utakmici LA Galaxyja protiv Real Salt Lakea Ibra je navodno verbalno "zlostavljao" braniča Neduma Onuohu.

Ibrahimović je u 78. minuti utakmice zabio pobjednički pogodak za 2:1, a potom se odmah okrenuo prema Onuohi i počeo mu urlati u lice. Još uvijek nije poznato što je Ibra izgovorio braniču Salt Lakea, a nije želio odgovoriti novinarima ni nakon susreta.

"Ono što se dogodi na travnjaku, ostaje na travnjaku. Volim kada se osjećam živim, a to dueli izvlače iz mene. Volim ovakve situacije. Kada sam ljutit osjećam se dobro", rekao je Zlatan nakon susreta.

Šveđanin je nakon utakmice otišao do svlačionice Real Salta Lakea i pokušao se, navodno, ispričati za svoje ponašanje, no Onuoha je odbio rukovati se s njim.

"Došao se ispričati, jer mi je od 60. minute utakmice govorio da će me izraditi, da će me ozlijediti. On sam sebe naziva zaštitnim licem MLS-a, a onda se ovako ponaša. Nije me briga, ne možeš se tako ponašati i tako razovarati s bilo kim na travnjaku. Nije me briga, ne prihvaćam njegovu ispriku", ispričao je nakon susreta Onuoha.