Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"u zlatanovu svijetu..."

Ibrahimović reagirao u svom stilu nakon optužbi za rasističko vrijeđanje Lukakua

Zlatan Ibrahimović reagirao je u svom stilu nakon incidenta s Lukakuom u kojem je otptužen za rasizam.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je zajedno s Romeluom Lukakuom izazvao incident na samom kraju prvog poluvremena velikog derbija između Intera i Milana u četvrtfinalnoj utakmici Coppa Italije te bio optužen za rasizam, Zlatan Ibrahimović oglasio se na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Ibra i Lukaku ušli su u manji fizički obračun te su ih suigrači i suci morali rastavljati. Iako su šake izostale, oštre riječi nisu.

Tako su si međusobno svašta izgovorili. Ibra je Lukakuu spomenuo majku i nazvao ga magarcem, dok je belgijski napadač odgovorio s "je*em tebe i tvoju ženu".

gol expired Internet gori: Urnebesne reakcije na obračun Ibrahimovića i Lukakua divider

Ibra je nakon tog incidenta optužen da je rasistički uvrijedio Lukakua, što je on svojom reakcijom na društvenim mrežama u potpunosti negirao.

"U ZLATANOVU svijetu nema mjesta za RASIZAM. Svi smo ista rasa - svi smo jednaki. Svi smo igrači, neki su bolji od drugih", napisao je Ibra.

Osim što je negirao da je rasistički uvrijedio Lukakua, Ibra je posljednjom rečenicom uputio još jednu provokaciju prema belgijskom napadaču.

gol expired Pogledajte fizički obračun Ibre i Lukakua: Zlatan mu psovao majku, Belgijanac poludio i ispalio "Je*em tebe i tvoju ženu" divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider