Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije sve uvijek bilo idealno

Ibra otkrio detalje svoje najveće svađe s Mourinhom: "Rekao mi je da bih se trebao sramiti"

Zlatan Ibrahimović otkrio je najveću svađu koju je imao s portugalskim stručnjakom Joseom Mourinhom.

Zlatan Ibrahimović i Jose Mourinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U SAD-u je krenula nova sezona MLS-a, u kojoj nastupa i legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović. On je tamošnjim medijima otkrio svoju najveću svađu s jednim od najuspješnijih trenera današnjice - Joseom Mourinhom. Dogodilo se to u vrijeme njihove prve suradnje u milanskom Interu.

"Odigrali smo jako loše prvo poluvrijeme, a on me na poluvremenu kritizirao pred cijelom momčadi. Te sam sezone trebao dobiti nagradu za najboljeg igrača Italije, a on mi je rekao da se trebam sramiti u trenutku kada me pozovu na pozornicu da preuzmem nagradu, da ne zaslužujem nagradu s obzirom na to kako sam odigrao", prisjetio se Zlatan.

Jose Mourinho poznat je po tome da otvoreno kritizira svoje igrače, a Šveđanin je otkrio i zašto je tako.

"Ljudi govore da je Mourinho preiskren u razgovoru s medijima o svojim igračima i da ih previše javno kritizira. To je zato što prije nego što iziđe pred medije sve isto kaže i igraču u lice. To nije ništa novo. Sve se u konačnici svodi na to kako prihvatite kritiku. Ja sam nakon njegovih riječi rekao sam sebi da ću izići na travnjak i dokazati da zaslužujem nagradu", zaključio je Ibra.

Mourinhove metode dobro su funkcionirale u Interu, s kojim je 2010. godine osvojio trostruku krunu. U posljednje vrijeme te metode ne funkcioniraju u mjeri u kojoj bi on to želio te su nakon Intera njegovi projekti završavali otkazom, odnosno "sporazumnim raskidom" ugovora (Real Madrid, Chelsea, Manchester United).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider