Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostani uvijek isti!

Ibra šou ide dalje: Zlatan otkrio što bogataši ne rade za razliku od njega

Zlatan Ibrahimović još je jednom napravio dobar šou u SAD-u gdje je velika zvijezda.

Zlatan Ibrahimović (Screenshot)

Napadač Los Angeles Galaxyja i bivši reprezentativac Švedske, planetarno popularni Zlatan Ibrahimović, bio je gost popularnog šoua u SAD-u - Jimmy Kimmel Live. Uoči početka nove sezone Ibrahimović je progovorio o raznim temama, između ostalog i odabiru kuće za život u Los Angelesu, kao i kupovini namještaja za nju.

* Imaš li namještaja u svom domu?

"Imam. Kada smo tražili kuću koju bi unajmili rekao sam supruzi "nađi kuću s namještajem, jer nemam namjeru hodati s tobom po dućanu i tražiti namještaj". Nakon nekog vremena rekla mi je da je našla kuću, ali da nema namještaja. Rekao sam joj "dobro, idi u IKEA-u i kupi namještaj", rekao je Zlatan i nastavio.

"Čovjek koji nam je iznajmio kuću me u tom trenutku pogledao i rekao "bogati ljudi ne kupuju namještaj u IKEA-i". Odgovorio sam mu "ne, to rade inteligentni ljudi", rekao je legendarni Ibra i nasmijao cijeli studio.

IKEA je švedski koncern koji se bavi prodajom i izradom namještaja. Osim namještaja IKEA prodaje i nekretnine, te posjeduje restorane koji se nalaze u njezinim trgovačkim centrima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider