Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ništa od evertona

Zlatan Ibrahimović nikad bliže povratku u bivši klub kojem očajnički treba vođa

Zlatan Ibrahimović na pragu je povratka u Milan prema pisanju talijanskih medija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (38) bliži je nego ikada povratku u Milan kojeg trese velika kriza nakon što su "Rossoneri" prije tri dana izgubili od Atalante sa 0:5 upisavši najteži poraz u posljednjih 20 godina.

Bivši švedski reprezentativac slobodan je igrač nakon što mu je istekao ugovor s američkim prvoligašem LA Galaxyjem.

gol expired Raspjevani i rasplesani Evra objavio urnebesnu čestitku: "Od sada će djeca vjerovati u Santa Evru" divider

Kako prenose talijanski mediji, Ibrahimović bi za Milan potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost da se automatski produži za još jednu sezonu.

Posljednjih se dana pisalo kako bi Ibrahimović mogao karijeru nastaviti u Bologni, pa u Napoliju, te Evertonu nakon što je klub iz Liverpoola preuzeo Carlo Ancelotti. Međutim, čini se kako je najbliži povratku u Milan čiji je dres nosio od 2010. do 2012. godine.

U dresu Rossonera je upisao 85 nastupa postigavši 56 golova. Tijekom karijere Ibrahimović je igrao i za Malmo, Ajax, Juventus, Barcelonu, PSG, Inter i Manchester United.

gol expired Ibrahimović svojom tipičnom božićnom čestitkom zapalio društvene mreže i podijelio fanove divider

Milan se trenutačno nalazi na skromnom 11. mjestu Serie A sa 21 bodom, a u posljednjem kolu je doživio težak poraz na gostovanju kod Atalante (0:5).

"Bila je ovo sramota, ovo ne može biti Milan. Ne možemo vratiti Berlusconijev Milan u godinu dana ili šest mjeseci, ali moramo napredovati. Protekla dva mjeseca su nikakva i još današnji poraz. Moramo se probuditi i reagirati. Ovo neće biti lijep Božić", kazao je jedan od čelnika Milana Zvonimir Boban za DAZN.

gol expired Čestitka obitelji Modrić: Pogledajte kako izgleda božićna jelka u njihovom domu divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider