Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On bi ih mogao ujediniti

Zidane prelomio: Ne želi u Englesku, zanima ga samo jedan klub – kakva bi to postava bila!

Zinedine Zidane bez posla je od svibnja otkako je napustio Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odbijenica koju je nedavno poslao Manchester Unitedu ne znači da Zinedine Zidane u skoroj budućnosti ne planira zasjesti na klupu nekog kluba. Dapače...

Zidane i njegova obitelj jednostavno nisu zainteresirani za selidbu u Englesku, omilio im se život u Madridu i ne žele pod svaku cijenu mijenjati sredinu.

Iz sunčane španjolske prijestolnice ne planiraju ići na sunčani Otok, ali za jednu drugu opciju su itekako zainteresirani.

Kako pišu engleski, ali i dobar dio ostalih europskih medija, legendarni Zizou spreman je postati trener PSG-a ukoliko se obistini ono o čemu se uvelike špekulira proteklih dana, a to je da Mauricio Pochettino prihvati poziv s Old Trafforda i napusti klupu Parižana.

On ne bi imao problema s autoritetom u svlačionici

Nakon što je s Real Madridom osvojio tri uzastopne Lige prvaka praktički na početku svoje trenerske karijere, karizmatični Francuz u startu je postavio izuzetno visoke kriterije i ne interesiraju ga klubovi koji nisu spremni sad i odmah "potući" se za osvajanje najprestižnijeg klupskog natjecanja svijeta.

U taj uski krug spada svakako i PSG koji je ljetos stvorio spektakularnu ekipu, predvođenu Lionelom Messijem. Parižani imaju i Kyliana Mbappea i Neymara i brojne druge fenomenalne pojedince koje netko treba uklopiti u momčad, da svoja ega ostave po strani i stave se u službu zajedničkih interesa.

Pitamo se postoji li, u ovom trenutku, bolja osoba za to od Zinedinea Zidanea...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider