Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pod velikim upitnikom

Zidane odlazi na kraju sezone? Već je poznato ime novog kluba, ali postoji jedan veliki problem

Francuski trener mogao bi na kraju sezone napustiti klupu madridskog Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski trener Zinedine Zidane mogao bi na kraju sezone napustiti Real Madrid.

Nakon ispadanja u polufinalu Lige prvaka protiv Chelseaja sve su češće glasine da se drugi mandat francuskog trenera na klupi madridske momčadi bliži kraju. A čini se kako je već i poznato njegovo sljedeće odredište.

Prema pisanju talijanskih medija, postoji mogućnost da francuski trener preuzme klupu Juventusa, koji ne briljira ove sezone. U Serie A tek su na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, vodeći Inter bježi im čak 13 bodova, dok su iz Lige prvaka ispali već u osmini finala od Porta. 

gol expired Ante Delija javio se nakon što je teško nokautiran i otkrio razlog poraza divider

No najveća prepreka Zidaneovu dolasku na klupu torinskog kluba jest njegova visoka plaća. U madridskom klubu zarađuje čak 12 milijuna eura godišnje plus 3 milijuna eura bonusa za svaku sezonu. 

Osim toga, ne treba smetnuti s uma kako Juventus još uvijek plaća bivšeg trenera Maurizija Sarrija, što predstavlja veliki financijski uteg za Staru damu.

U svakom slučaju, francuski trener ima tri opcije na stolu za nastavak karijere. Prva je opcija preuzimanje Juventusa, druga je preuzimanje francuske nogometne reprezentacije, iako Didier Deschamps ima ugovor do 2022., dok je treća opcija odmor od nogometa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider