Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DOŠAO IZ CITYJA

Zinčenko nakon dolaska u Arsenal: "Ovo je moj dječački san, zaljubio sam se u ovaj klub zbog dva igrača"

Oleksandr Zinčenko presretan je što je svlačionicu Manchester Cityja zamijenio onom Arsenala.

Oleksandr Zinchenko (Foto: Afp)

U novu sezonu engleske Premier lige, Arsenal će ući poprilično pojačan. Jedan od igrača koje su doveli je Oleksandr Zinčenko, i to kao drugi igrač koji ih pojačava dolaskom iz Manchester Cityja.

Ukrajinac je napustio klub čiji je član bio šest godina tako da je bio jedan od ključnih igrača velikog preokreta protiv Aston Ville, kojima je osvojena titula prvaka. Sjajan način za oprostiti se i otići u klub za koji tvrdi kako je navijao kad je bio dječak.

Ukrajinac je dugo godina navijač Arsenala

"Želio bih reći kako je ovo ispunjenje dječačkog sna, budući da sam bio veliki fan Arsenala kad sam bio dijete. Thierry Henry i Cesc Fabregas su tada igrali ovdje i uživao sam gledati te utakmice, uživao sam gledati taj Arsenal", rekao je Zinčenko za službene stranice kluba.

Njega bi trebalo čekati sigurno mjesto na lijevom boku, iako je Kieran Tierney također odličan igrač, kojeg su od značajnih partija u dresu Topnika zaustavile prečeste ozljede.

"Volim ovaj klub i ne mogu dočekati da zaigram. Sve mi je ovo nevjerojatno, kao što sam rekao, kao dijete sam ovo sanjao i zato sam jako sretan", još je jednom potvrdio Oleksandr.

U trenucima kad se mnogi fanovi nogometa čak i ismijavaju s Arsenalom, lijepo je vidjeti da netko dolazak u njegove redove iz trenutno puno većeg i kvalitetnijeg kluba smatra velikom stvari. Nema druge nego da mu poželimo sreću u novom dresu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider