Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promjene uzele danak

U Madridu brzo splasnula euforija: Zidaneov Real je ranjiv, a tek slijede najveće utakmice

Realova euforija nakon osvojenog Kupa u košarci trajala je samo nekoliko sati za navijače tog kluba jer je nogometna momčad ispustila dva boda protiv Celte.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači Pabla Lasa dominiraju u svakom natjecanju i već su osvojili drugi naslov ove sezone, ali to se ne događa s momčadi Zinedinea Zidanea.

Los Blancosi su ispustili bodove protiv momčadi koja je bila u zoni ispadanja, a njihovo vodstvo na vrhu La Lige sada je smanjeno na samo bod prednosti ispred Barcelone. Također, vratio se strah igranja kod kuće. Real je u posljednje dvije utakmice pred svojim navijačima upisao poraz (u Kupu) i neodlučeno.

Što više vrijeme odmiče, sve je izglednije da će El Clasico zakazan za 1. ožujka biti presudan u odlučivanju o tome tko će ove sezone biti okrunjen prvakom Španjolske.

Ispadanje iz Kupa protiv Real Sociedada bio je prvi udarac za Zidanea, a nakon toga je uslijedilo i ispuštanje bodova protiv Celte. Takve situacije ne bi se smjele događati u trenucima dok Barcelona ima krizu izvan terena.

Zidane se tijekom vikenda odlučio na formaciju 4-3-3 i unatoč dominaciji njegova je momčad izgledala ranjivo. Promjene su uzele svoj danak, ali u Madridu su optimistični i smatraju da je sve u redu, a najbolje utakmice (protiv Cityja i Barcelone) tek dolaze.

gol expired Rebićevo uskrsnuće na San Siru: Zasjenio Ibru, naklonila mu se i slavna Gazzetta divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider