Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Zidane opasno 'visi'

Novi preokret u Realu: Mourinho i Benitez pripremaju velika iznenađenja

Jose Mourinho navodno čeka rasplet situacije u Madridu, a Rafael Benitez kandidat je za novog izbornika engleske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon svakog „kiksa“ Reala, uslijedi novo trenersko „miješanje karata“. Remi s Malagom ponovno je otvorio staro pitanje: hoće li Zinedine Zidane već u prvom pokušaju „izgorjeti“ na klupi Reala ili će mu Florentino Perez dati novu šansu?

Ovo pitanje usko je vezano s ovosezonskim konačnim rezultatom i kretanju na trenerskom tržištu. Engleski Mirror spekulira kako je Jose Mourinho opet u kombinaciji za trenera Reala na kraju sezone. Portugalac je navodno u stalnom kontaktu s predsjednikom Reala i lako je moguće da se vrati u Madrid.

Iako se donedavno činilo da bi Mourinho trebao zamijeniti Louisa van Gaala na klupi Manchester Uniteda, čini se da to nije baš tako izvjesna opcija. Mourinho navodno još uvijek važe. Kako je jasno da Real teško može sustići vodeću Barcelonu koja mu sada bježi devet bodova, ostaje mu samo Liga prvaka. Real će gotovo sigurno proći Romu u osmini, no pitanje je što će biti u četvrtfinalu?

Mourinho će navodno pričekati rasplet situacije u Madridu pa Manchester United stoga razmatra opciju s Ryanom Giggsom, legendom kluba i trenutačnim pomoćnikom nizozemskog stručnjaka.

Engleski mediji na svjetlo dana iznose još jednu prilično zanimljivu spekulaciju. Rafael Benitez navodno je u kombinaciji za sljedećeg izbornika engleske reprezentacije. Ako Roy Hodgson ne ostvari zapaženiji rezultat na Euru, engleski savez će tražiti novog izbornik, a Benitez je jedan od glavnih kandidata.

Španjolac još uvijek dobro kotira na „Otoku“, gdje se pamte njegovi rezultati s Liverpoolom. Kao glavni protukandidati spominju se Gary Neville i Alan Pardew.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider