Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zizou brani luku

Zidane uzvratio slavnom Srbinu koji je žestoko kritizirao Modrića: "Što reći o tome?"

Zidane je stao u obranu Luke Modrića nakon kritika proslavljenog srpskog kolege...

Luka Modrić i Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Luka Modrić aktualni je osvajač Zlatne lopte France Footballa, najprestižnijeg individualnog priznanja u svijetu nogometa. Kapetan Vatrenih dodao je trofej impresivnoj zbirci nagrada za nezaboravnu prošlu sezonu/godinu, ali njegova ostvarenja nisu svima najbolje sjela.

Mnogi smatraju da je Modrić nezasluženo proglašen najboljim na svijetu te da je nagrada i ove godine trebala otići u ruke Messija ili Ronalda, koji su dominirali izborom cijelo desetljeće, sve dok Modrić nije prekinuo njihovu privatnu zabavu.

Jedan od kritičara je i slavni srpski trener Radomir Antić, koji je žestoko opleo po ''desetki'' madridskog Reala.

''Otkada je Modrić najbolji dodavač? Koliko ima asistencija? Da ne spominjem Zlatnu loptu, ne znam uopće što bih o tome rekao, taj izbor nema nikakvog smisla. Modrić ne zabija, a niti asistira'', rekao je Antić za Goal.com.

Njegove izjave podigle su podosta prašine, dovoljno da španjolski novinari na Realovoj press-konferenciji pitaju Zinedinea Zidanea što misli o riječima proslavljenog kolege.

"Što reći o tome? Ljudi mogu govoriti što žele, žao mi je jer tako govore, jer Zlatna lopta je zaslužena. Osvojena je radom i nogometom", stao je Zidane u obranu motora svoje momčadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider