Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Francuz sija od sreće

Zidane nahvalio Ronalda i poslao upozorenje igračima Reala

Zinedine Zidane ocijenio je igru svoje momčadi protiv Atletica fantastičnom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je u utorak nakon trijumfa od 3-0 nad Atléticom u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka kako je najbitnije da njegovi igrači nisu primili gol na svom terenu, jer će na gostovanju patiti.

“Odigrali smo odličnu utakmicu, nije lako zabiti tri gola Atleticu. Najbitnije je da nismo primili gol. U nogometu nema lagane utakmice, oni mogu zabiti na svom terenu 4 ili 5 golova. Tamo također moramo odigrati sjajnu utakmicu, jer ćemo sigurno patiti”, izjavio je Zidane na novinskoj konferenciji u Madridu.

“Ne znam da li mi je ovo najbolja utakmica od kada sam na klupi Real Madrida, no bila je fantastična”, istaknuo je i dodao kako je rezultat od 3-0 dokaz superiornosti.

“Danas možemo biti zadovoljni, uživati, ali još puno posla nas čeka do kraja Lige prvaka i prvenstva. Nismo ništa osvojili još. Ne želim euforiju i od sutra mislimo na prvenstvenu utakmicu”, istaknuo je Zidane i pohvalio sve igrače

“Igra i strpljivost su naša najveća snaga, imam igrače koji znaju igrati. Ritam, intenzitet te tehnički besprijekorna utakmica u prvih pola sata bili su bitni. Imam ovdje 23-24 jako dobra igrača, od početka im govorim da su svi bitni. Kada netko uđe a netko izađe, ništa se ne mijenja. Govorim im da uživaju u utakmicama”, rekao je.

Upitan o trostrukom strijelcu Cristianu Ronaldu, Zidane rekao je: “Jedinstven je. Zna da se nekada mora odmoriti, akumuliraju mu se utakmice od svih sezona pa ga nastojim odmoriti kako bi bio potpuno spreman kao večeras. No, svi su bili fenomenalni”.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider