Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zasmetala im izjava

Žestoka objava Demona za Sopića: "Moglo bi se to promijeniti ako nastavite s ovakvim ponašanjem"

Željko Sopić kritizirao je Puljane, a stigao je odgovor navijača Istre.

Željko Sopić (Foto: gol.hr/Pixsell)

U nedjelju se od 19 sati igra derbi između Istre 1961 i Rijeke u SHNL-u. Dvoboj se igra u Puli, a uoči utakmice Željko Sopić u javnom prostoru kritizirao je čelnike Istre.

Naime, Sopiću, ali i Rijeci zasmetalo je jer Istra neće otvoriti istočnu tribinu za Riječane, baš onako kao što radi kada u Puli gostuju Hajduk ili Dinamo.

"Apeliram i ovim putem za idući susret. Kulturno bih zamolio naše sportske prijatelje iz Istre da otvore istočnu tribinu. Prije pet godina nitko nije gledao HNL, a sada bi puno navijača došlo gledati utakmicu. Ne znam zbog čega smo mi drukčiji od Hajduka. Ako su mogli otvoriti tribinu za njih, zašto ne mogu za Rijeku? Ovo je baš lijep apel", rekao je Sopić.

Demoni su mu odgovorili objavom na Facebooku.

''Sopiću, inače bismo rekli gospodine i poštovani, ali vama to nikako ne možemo reći jer niste ni jedno ni drugo.

Vaše su molbe smiješne, ne znamo zašto ne zamolite svoju upravu da osigura još 1000 ulaznica za Torcidu ili BBB, koji vam uskoro dolaze.

Imate kavez za gostujuće navijače nedostojan ljudskih prava u 2024. godini, a imate obraza tražiti nešto od drugih. NK Rijeka nikada nije izišao u susret i dao nekome više od 5 posto kapaciteta, što je po vašim uvjetima mizernih 400 ulaznica.

Budite sretni da dobijete i južnu tribinu (1450 ulaznica), koja je ionako puno više od 5 posto, koliko vam po zakonu i pripada. Ako nastavite s ovakvim ponašanjem, ubuduće bi se i to moglo promijeniti.

Sportski pozdrav'', napisali su navijači Istre.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider