Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bliski susret

Žestok obračun Wengera i Guardiole: Je li Arsenal teško oštećen?

Pep Guardiola i Arsene Wenger žestoko su se verbalno sukobili nakon prvog gola Manchester Cityja u finalu Liga kupa na Wembleyju.

Galerija Arsene Wenger i Pep Guardiola (Screen shot Youtube.com) Pep Guardiola (Foto: AFP) Arsene Wenger i Pep Guardiola (Foto: AFP) +3 Kun Aguero (Foto: AFP)

Manchester City pobijedio je 3:0 Arsenal u finalu engleskog Liga kupa. Kao što se moglo i pretpostaviti, tijekom utakmice došlo je do „bliskog susreta“ između starih suparnika Pepa Guardiole i Arsenea Wengera.

Građani su poveli golom Sergija Aguera u 18. minuti. Wenger je žestoko protestirao kod četvrtog suca, tražio je prekršaj Aguera na Shkodranu Mustafiju prije nego što je Argentinac postigao gol. Mustafi i ostali grači Arsenala žalili su se glavnom sucu Craigu Pawsonu, no nakon kraće rasprave, sudac je ostao pri odluci i pokazao na centar.

Guardiola je još žešće reagirao, pa je došlo do verbalnog obračuna između dvaju menadžera. Nije bilo teško zamijetiti da su obojica koristila „iščašene glagole“, a kako su se opasno približili jedan drugom, četvrti sudac morao je reagirati i razdvojiti ih.

Čini se da se Guardiola pozivao na navodni nedosuđeni prekršaj Nacha Monreala na Agueru nedugo prije. Naravno, Wengeru se nije svidjelo povezivanje te sporne akcije s akcijom u kojoj je pao gol. Francuz je mišljenja da je Aguero napravio prekršaj te da je njegova momčad teško oštećena. Pogledajte akciju i sami procijenite.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati