Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
finale kupa

Sopić pred uzvrat na Rujevici: "Kubanke? Ne pušim. Lako ćemo za proslavu, najprije treba osvojiti"

Željko Sopić i Veldin Hodža najavili su uzvrat finala Kupa.

Željko Sopić (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Trener i veznjak Rijeke, Željko Sopić i Veldin Hodža, najavili su uzvratnu utakmicu finala SuperSport Hrvatskog kupa u kojoj će Bijeli u srijedu od 18 sati dočekati Dinamo.

Trener je u najavi utakmice bio jasan, zajedno sa stožerom, igračima i osam tisuća navijača na tribinama tražit će se samo – pobjeda.

Nevrijeme Nevrijeme uništilo krov stadiona slavonskog kluba: "Nažalost, priroda je postala neumoljiva" divider

"Računica je jasna, treba nam pobjeda da bismo osvojili naslov pobjednika Hrvatskog kupa. Svojom izvedbom na Maksimiru smo se doveli u ovu situaciju, ozračje u momčadi je jako dobro, manje više smo svi zdravi i orni i vjerujem da ćemo se u srijedu na jako dobar način predstaviti svojim navijačima i učiniti sve da Rabuzinovo sunce dođe na Rujevicu“, rekao je trener Sopić, a prenosi službena stranica Rijeke.

U odnosu na utakmicu u Osijeku u kadar bi se trebao vratiti Marko Pjaca dok je nastup vrijednog veznjaka Lindona Selahija i dalje upitan.

Sergej Jakirović Jakirović uoči finala Kupa: "Ne bih se uspoređivao s Ancelottijem, ali bit će kubanki" divider

"Selahi je i dalje upitan. Pjaca je dobro, odradio je terapije koje je trebao, dok ćemo za Lindona odlučiti prije utakmice. Samo zdravi i spremni igrači će istrčati na travnjak.

Utakmica u Maksimiru je završila bez golova, ali Sopić je istaknuo da neće biti nikakvog kalkuliranja.

Željko Sopić Što se dogodilo Rijeci? "Oni govore da je atmosfera fantastična, ali upali su u bunar" divider

"Sigurno nećemo igrati utakmicu na 0:0, nismo je igrali ni u Maksimiru, bez obzira kako je to izgledalo. I tamo smo do zadnje trećine igrali dobro, ali bili smo možda malo brzopleti, imali vratnicu, priliku Marića. Izašli smo s gardom da postignemo pogodak, ali nešto se pitalo i Dinamo. Ovo finale se gleda u kontekstu dvije utakmice, gledali smo sve detalje i mogućnosti, ali znamo da nam igra samo pobjeda“, istaknuo je trener Rijeke.

Dinamo sprema slavlje, navodno su spremne i kubanke...

"Što se tiče kubanki, ne pušim, nisam nikad zapalio. To je pitanje kao i sva ona nagađanja oko prijelaznog roka. Prvo skoči pa reci hop. Lako ćemo za proslavu. Nije problem, doći ćemo gdje god treba doći, ali najprije treba biti fokus na utakmici. Volio bih da bude malo bolje vrijeme da mogu ljudi uživati", kaže Sopić.

Armada u Osijeku VIDEO Navijač Rijeke skinuo se i pokazivao "ponos" Kohorti divider

Iz kuta svlačionice utakmicu je najavio Veldin Hodža.

"Već smo puno puta igrali protiv Dinama. Znamo da će biti teško, ali igra nam samo pobjedu i to ćemo pokušati ostvariti, jasno je poručio Hodža.
Veldin je dijete kluba, prošao je sve uzraste u Rijeci, a sad će imati priliku osvojiti i svoj prvi seniorski trofej.

"Poseban je osjećaj igrati ovakvu utakmicu, posebno meni koji sam u klubu od malih nogu i naravno da bih volio osvojiti trofej s Rijekom. Porazi? Nisu ništa poremetili. Cijelu sezonu igramo dobro, ali u finalu idemo osvojiti Kup“, poručio je Hodža.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta