Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LOV NA OSTANAK

Gorica ima novog trenera, preuzela ih je jedna od najvećih ikona HNL-a

HNK Gorica dobila je svog trećeg glavnog trenera ove sezone, nakon što su objavili da je prvi sastav preuzeo Željko Sopić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trenutačno posljednjeplasirani sastav HNL-a, Gorica objavio je kako za novoga trenera angažirao Željka Sopića.

Sopić će na klupi Gorice zamijeniti Igora Angelovskog koji je dobio otkaz tjedan dana prije stanke zbog Svjetskog prvenstva, a pomoćnici će mu biti Mensur Mujdža i Marko Krnjić.

Cilj je samo jedan - ostanak u ligi

Gorica je u prvih 16 prvenstvenih nastupa ove sezone osvojila samo sedam bodova, šest manje uz utakmicu manje od devetog Šibenika.

"Svjestan sam situacije i idemo se što prije uhvatiti u koštac s problemom i raditi. Ispadanje nije opcija. S takvim sistemom i načinom rada ćemo krenuti od prvog dana i vjerujem da ćemo doći do željenog cilja", kazao je Sopić.

Sopić je nakon igračke karijere vodio Rudeš, Dinamo II, Dinamo, Al Ain i Sabah.

Što se tiče spomenute igračke karijere, on je jedna od najvećih HNL ikona, a igrao je za Zagreb, Slaven Belupo i Lokomotivu, a svuda je bio ljubimac navijača i produžena ruka trenera u svlačionici. Tako nikoga nije začudilo kad je nakon igračke karijere prešao na trenerski posao, gdje će po prvi put biti glavni trener u prvom rangu hrvatskog nogometa.

Do sada je tek kratko sjedio na klupi Dinama kao vršitelj dužnosti, vodeći momčad u tri utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider