Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlučit će predsjednik

Željko Sopić pred otkazom u Rijeci, Damir Mišković dovodi svog "miljenika" na klupu?

Željko Sopić ima rezultat na klupi Rijeke, ali odnosi sa zvijezdama u svlačionici mogli bi mu presuditi. Damir Mišković navodno razmišlja o Silviju Čabraji.

Sopić i Čabraja (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

Nešto je trulo na Kvarneru, sve se glasnije šuška o pucanju odnosa između trenera Rijeke Željka Sopića i jedne od najvećih zvijezda Marka Pjace, a čini se kako će u cijeloj priči Damir Mišković stati na stranu svlačionice i dovesti novog šefa.

Javna je tajna kako dio Rijekine svlačionice ne bi imao ništa protiv Sopićeva odlaska, a poslije svega izrečenog poslije uzvratne utakmice finala Kupa njihov je odnos, izgleda, nepovratno uništen.

Marko Pjaca Marko Pjaca odgovorio Sopiću: "Definitivno nije zbog toga, ne znam zašto me izvadio" divider

Konačnu odluku donijet će Mišković, a iako je on dosta razborit i poslovno hladan u svojim odlukama, čini se kako su i njegovi odnosi sa Sopićem otišli debelo ispod nule, a Sportske novosti sad prenose kako razmišlja o instaliranju svog miljenika Silvija Čabraje na klupu.

Mišković je veći dio sezone bio u Dubaiju, Rijeka je igrala sjajno, ali kako se bližila prelomnica sezone i kako su dolazile ključne utakmice, forma glavnih igrača je polako opadala i danas je miljama daleko od njihovih jesenskih izdanja.

Željko Sopić Sopić izvadio Pjacu na poluvremenu: "Znamo u kakvom su stanju njegova koljena" divider

Iako će se kroz nekoliko godina na sve što se zbivalo ove sezone na Rujevici vjerojatno gledati kao uspjeh, odnosno na Sopićev posao gledati kao dobro obavljen, čeka se Miškovićeva odluka…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider