Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Istresao se na Griezmanna

Legendarna "Šaka sa Srednjaka" za Novu TV: "Živio sam tu utakmicu. Da sam se mogao potući, potukao bih se"

Legendarni hrvatski boksač i takozvana "Šaka sa Srednjaka", Željko Mavrović, u razgovoru s reporterom Nove TV Domagojem Mikićem popustio je emocijama. Jučerašnje finale, kaže, doslovce je živio.

Galerija Željko Mavrović (Foto: Dnevnik.hr)

"Kad vidim ovu atmosferu na trgu, koja je teško usporediva čak i s onom kad smo stvarali Hrvatsku državu devedesetih, čak se niti onda ne sjećam da je bila ovakva gužva i ovakav entuzijazam", rekao je Mavrović.

Dodao je da je uspjeh Vatrenih zapravo dokaz kako hrvatski sport može učiniti više za malog čovjeka. "Kad može jedan, mogu i svi", poručio je Mavrović.

"Ne da sam gledao, nego sam živio tu utakmicu i definitivno sam bio u njoj. Da sam se mogao potući, potukao bih se, sigurno", rekao je Mavrović.

Pohvalio je staloženost naših igrača i trenera na terenu tijekom utakmice. "Bili su kao borci, ne kao nogometaši koji se igraju s loptom, nego kao borci. Falio je samo konopac oko stadiona da bude pravi ring", rekao je Mavrović.

Nakon toga emocije su navrle i Mavrović je rekao što misli o pobjedi Francuske.

"Žao mi je što je jedan mali prevarant Griezmann okrenuo rezultat naopačke. Tu je počeo preokret. Griezmann sigurno nije pao jer ga je netko dirnuo. Isfolirao je. Prevario je na utakmici za prvaka svijeta. To je sramota za jednog takvog sportaša. Žao mi je što to moram reći", sipao je Mavrović i izrazio čuđenje što zapravo Griezmann nije dobio žuti karton za simuliranje.

"Oprostite mi što sam tako emotivan", ispričao se na kraju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider