Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Blizu trofeja

Zekić u svom stilu najavio utakmicu s Hajdukom: "Ne zanima me kakvi ćemo biti na terenu!"

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić najavio je dvoboj polufinala Kupa između Slaven Belupa i Hajduka.

Zoran Zekić (Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell)

Ove srijede s početkom u 17:30 u Koprivnici se igra polufinale Kupa: Slaven Belupo - Hajduk.

Utakmica je to za koju postoji veliko zanimanje, jedina tribina na stadionu Ivan Kušek Apaš je rasprodana i očekuje se uzbudljiva bitka za plasman u finale.

"Jedna od najbitnijih utakmica ove sezone, radujemo se svi tome. Nadamo se da ćemo svi biti na nivou, što se tiče discipline, ali i što se tiče igre s loptom", poželio je domaći strateg Zoran Zekić.

"Imali smo protiv Šibenika i Gorice 38 udaraca na gol, a osvojili smo jedan bod. U ove dvije posljednje imali smo možda malo manje, uzeli smo četiri. Sami znate kako je ta utakmica protiv Varaždina završila, golom u 97. minuti, naravno da nas je to malo poljuljalo. Hvala Bogu, brzo nam dolazi nova utakmica pa nemamo previše vremena razmišljati o tome. Po meni se Hajduk dosta digao u zadnje vrijeme, to su pokazali i protiv Istre 1961, gdje su s igračem manje izgledali jako dobro. Nadam se da nećemo sami sebi raditi pritisak u određenim trenucima, da ćemo ipak biti malo jači na lopti, da ćemo imati malo više kompaktnosti i da ćemo biti opasniji", rekao je Zekić na konferenciji za medije.

"Jedna je utakmica pa dosta toga ovisi i o nama"

Otkrio je kako imaju nekih sitnih problema s ozljedama.

"Imamo nekih manjih problema, danas imamo trening pa se nadam da će svi biti na dispoziciji. Zna se otprije da Kocijana neće biti duže vrijeme, vidjet ćemo kakvo je stanje s Marinom i još nekim igračima."

Je li mu ovo najvažnija utakmica sezone i slaže li se s konstatacijom da je Slaven Belupo bio nikad bliže trofeju s obzirom na činjenicu da u finalu ne čeka Dinamo nego Šibenik?

"Gledajte, meni je svaka utakmica bitna, ali ova zaista… Ne možeš reći da ne iščekuješ tu utakmicu, polufinale Kupa protiv odličnog suparnika, bit će i odlična atmosfera. Jedna je utakmica, tako da zaista puno toga ovisi i o nama, nadam se da ćemo pokazati svoje pravo lice. Ne razmišljam na taj način o trofeju, nego isključivo o sutrašnjoj utakmici, daleko smo još od toga. Sutra u 90 ili više minuta pokazat će se koliko te prognoze idu u pravom smjeru."

"Hajduk se u Koprivnici osjeća kao doma"

O sutrašnjem protivniku Zekić je kazao:

"Hajduk je uvijek Hajduk, znaju da imaju jako veliku podršku i da se ovdje osjećaju praktički kao kod kuće. Ali, sve to bi nama trebalo biti dodatni motiv. Očekujem zanimljivu utakmicu i nas u najboljem izdanju. Obje momčadi imaju svoju vrstu pritiska. Hajduk je veliki klub i normalno je da su očekivanja velika, svake godine oni moraju osvojiti nešto, prvenstvo ili Kup."

Na koncu je poručio:

"Ne zanima me hoćemo li biti divni, krasni, hoće li netko reći da je to izgledalo ovako ili onako. Najbitnije je da sutra prođemo u finale."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX