Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Možeš biti blesav"

Zekićevo obećanje: "Vrlo brzo bit ćemo momčad kako Osijek treba izgledati"

Nakon poraza od Hajduka kao da je lagano splasnula euforija oko dolaska Zorana Zekića na klupu Osijeka. Dokazani stručnjak nije tražio previše alibija pred mikrofonima u najavi sudara s Lokomotivom.

Zoran Zekić (Foto: Ivan Peric / CROPIX)

Utakmicom Slaven Belupa i Gorice otvoreno je danas 15. kolo SuperSport HNL-a.

Nakon poraza od Gorice i Hajduka, Osijek već sutra čeka sudar protiv Lokomotive. Momčad Zorana Zekića poljuljana je u formi, no s druge strane Lokomotiva ne zna za pobjedu četiri kola. Rudeš protiv Istre lovi prvu pobjedu, a nažalost Varaždin je objavio šokantnu vijest oko svog trenera Marija Kovačevića.

Nakon poraza od Hajduka kao da je lagano splasnula euforija oko dolaska Zorana Zekića na klupu Osijeka. Dokazani stručnjak nije tražio previše alibija pred mikrofonima u najavi sudara s Lokomotivom.

„Pripremat ćemo se za utakmicu koliko imamo vremena. Nešto uzrokovano igrom protiv Hajduka nešto s umorom, nešto sa zamislima. Ima previše utakmica, previše s vama pričam, a premalo radimo“, kaže Zekić.

Na novinarsko pitanje može li Osijek, za razliku od posljednje utakmice, bolje otvoriti utakmicu i ne izgledati podređeno, Zekić se našalio na svoj račun ali i podvukao.

„Možeš biti blesav i promišljat neke stvari za koje misliš da su najbolje. Naravno da je opet pokazatelj subota nakon koje smo ili puno ili manje pametniji. Najčešće sam to ja“, kazao je Zekić i dodao:

„Vrlo brzo bit ćemo momčad kako Osijek treba izgledati. To jedino mogu obećati.“

Lokomotiva ne zna za pobjedu četiri utakmice, prošli vikend je remizirala s Rijekom 1-1. U posljednjem sudaru Lokosa i Osijeka čak dva pogotka pala su u sudačkoj nadoknadi. Završilo je 2-2.

„Ljudi imaju plan i program od škole nogometa do prve ekipe. Nemaju kompleksa, igraju hrabro, igraju okomito. Nemaju preveliko opterećenje, ovi iskusniji su suport tim mladim igračima“, ističe trener Osijek.

Nažalost, iz Varaždina su stigle šokantne vijesti. Trener prve momčadi 48–godišnji Mario Kovačević ima karcinom pluća.

Varaždin je objavio priopćenje:

„Treneru NK Varaždin Mariju Kovačeviću dijagnosticiran je karcinom na dijelu plućnog krila te će nakon dodatnih pretraga biti dogovoreno daljnje liječničko postupanje. Bolest ne sprječava trenera u svakodnevnom vođenju momčadi te će Mario Kovačević nastaviti voditi prvu momčad Varaždina u nastavku ove sezone.“

Poželimo Gospodinu Kovačeviću brz i uspješan oporavak. Nadodajmo kako će Rudeš sutra loviti prvu pobjedu protiv Istre.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider